Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

Οι έξυπνες τεχνολογίες του Audi A1 Sportback

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι έξυπνες τεχνολογίες του Audi A1 Sportback

Audi A1, Q2, Q3

Οι έξυπνες τεχνολογίες του Audi A1 Sportback

Audi A1, Q2, Q3

Το νέο Audi A1 Sportback είναι έτοιμο για το ψηφιακό μέλλον όντας ένα από τα πιο «γεμάτα» τεχνολογικά μοντέλα της κατηγορίας του.

Advertisement
Advertisement

Ήδη στη βασική του έκδοση το αυτοκίνητο διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό ένα πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με οθόνη 10,25 ιντσών υψηλής ευκρίνειας, καθώς και πολυλειτουργικό τιμόνι. Το προαιρετικό Audi virtual cockpit με διευρυμένες λειτουργίες παρουσιάζει στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού εκτεταμένες και πολύπλευρες πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, χάρτες πλοήγησης με κινούμενες εικόνες και γραφικά ορισμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού. Οι φίλοι της μουσικής και του ήχου θα χαρούν για τον δέκτη ψηφιακής ραδιοφωνικής λήψης, το Audi Soundsystem και το Bang & Olufsen Premium Soundsystem. Ας τα δούμε όμως όλα αυτά αναλυτικά…

MMI Navigation plus και Audi connect
Το νέο Audi A1 Sportback διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό το ραδιόφωνο MMI, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω των πολυλειτουργικών πλήκτρων στο τιμόνι και της ένδειξης στο πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών. Σε μια προαιρετική έκδοση εξοπλισμού, το MMI Navigation plus διαθέτει οθόνη αφής MMI 10,1 ιντσών, η οποία εντάσσεται αρμονικά σε όψη μαύρου γυαλιού. Το MMI Navigation plus παρέχει στους οδηγούς του A1 Sportback σε συνδυασμό με το Audi connect, λειτουργίες, όπως, για παράδειγμα, την υβριδική καθοδήγηση διαδρομής – η οποία διεξάγει τον υπολογισμό διαδρομής στο cloud, λαμβάνοντας υπόψη την πλήρη κυκλοφοριακή κατάσταση. Άλλα εντυπωσιακά σημεία είναι η προβολή δορυφορικών χαρτών και τα νέα τρισδιάστατα μοντέλα πόλεων, τα οποία παρέχουν μια ακριβή απεικόνιση του κέντρου πολλών πόλεων. Γίνεται αυτομάτως λήψη (download) και εγκατάσταση έως και τεσσάρων δωρεάν ενημερώσεων χαρτών ετησίως, ενώ, εκτός αυτού, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί επίσης τις πολύπλευρες online υπηρεσίες του Audi connect.

Advertisement
Advertisement

Audi virtual cockpit
Το προαιρετικό Audi virtual cockpit, με ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, παρέχει ολοκληρωμένες και ποικίλες πληροφορίες, όπως κινούμενους χάρτες πλοήγησης και γραφικά ορισμένων συστημάτων υποβοήθησης, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Audi smartphone interface
Το σύστημα Audi smartphone interface εξασφαλίζει ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι στο νέο A1 Sportback. Ενσωματώνει iOS και Android smartphones, χρησιμοποιώντας το Apple CarPlay και το Android Auto, σε ένα ειδικό περιβάλλον στο MMI και προσφέρει δύο θύρες USB (1x USB-A, 1x USB-C με αυξημένο ρεύμα φόρτισης). Μια άλλη επιλογή, το Audi phone box, εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα λήψης με υποστήριξη LTE και φορτίζει το smartphone σας επαγωγικά μέσω ασύρματης φόρτισης σύμφωνα με το πρότυπο Qi.

Advertisement

Ηχοσύστημα Bang & Olufsen
Το ηχοσύστημα Bang & Olufsen διαθέτει έντεκα ηχεία με ισχύ 560 Watts. Το 3D εφέ χρησιμοποιεί το παρμπρίζ ως αντανακλαστική επιφάνεια, έτσι ώστε η μουσική να ξεδιπλώνεται ακριβώς όπως καταγράφηκε στην αίθουσα συναυλιών.

Advertisement