Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

Audi Q3: Έρωτας με την πρώτη ματιά

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi Q3: Έρωτας με την πρώτη ματιά

Audi A1, Q2, Q3

Audi Q3: Έρωτας με την πρώτη ματιά

Audi A1, Q2, Q3

Σταθερό, δυναμικό, με απαράμιλλη ποιότητα, ευρύχωρο, με λειτουργίες και συστήματα από μεγαλύτερες κατηγορίες, το νέο Audi Q3 προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Advertisement
Advertisement

Εξαιρετική σταθερότητα στο δρόμο, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, εκπληκτικοί χώροι. Αυτό είναι το τρίπτυχο που κάνει το Q3 να υπερέχει. Σε συνδυασμό φυσικά με την αναγνωρισιμότητα του “brand name” Q3 και design εμπνευσμένο απ’ το κορυφαίο Q8!  Άμεσα αναγνωρίσιμο, με το οκτάγωνο μοτίβο της μάσκας Singleframe, τους high-tech προβολείς τεχνολογίας LED και το φουτουριστικό εσωτερικό. Από μέσα, το νέο Audi Q3 σε κάνει να νιώθεις γαλήνη και ασφάλεια. Τα πάντα είναι μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα όσο απλά χρειάζεται. Η πρόοδος είναι εμφανής παντού. Και ασφαλώς με την γνωστή ποιότητα Audi: σε κάθε γραμμή, σε κάθε ήχο, σε κάθε επιφάνεια.

Το περίγραμμα παραπέμπει σε καταβολές quattro που του προσδίδουν φαινομενικά μεγαλύτερο πλάτος. Εκτός αυτού, τα χρωματικά διαφοροποιημένα διακοσμητικά θόλων τροχών υπογραμμίζουν τον off- road χαρακτήρα του μοντέλου. Εντυπωσιακή και η μεγάλου μήκους αεροτομή οροφής, η οποία πλαισιώνει πλευρικά το πίσω παρμπρίζ. Για μια έντονα sport εμφάνιση φροντίζει το πακέτο εξοπλισμού S line, στο οποίο πολλές λεπτομέρειες τονίζονται χρωματικά. Στον εξοπλισμό ανήκουν επίσης η sport ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών και οι προβολείς Matrix LED.

Advertisement
Advertisement

«Αγγίξτε» την ψηφιακή τεχνολογία
Ο σχεδιασμός χειρισμού και ενδείξεων του premium SUV είναι πλήρως ψηφιακός: Διαθέτει ήδη στο βασικό εξοπλισμό ένα ραδιόφωνο MMI και ένα ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με διαγώνιο οθόνης 10,25 ίντσες, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού. Στον προαιρετικό κορυφαίο εξοπλισμό MMI Navigation plus υπάρχει μια πρόσθετη οθόνη αφής 10,1 ιντσών, η οποία μαζί με τον χειρισμό φυσικής γλώσσας παρέχει υψηλή άνεση χειρισμού. Οι ενδείξεις εμφανίζονται στο προαιρετικό Audi virtual cockpit μεγέθους 10,25 ιντσών. Έτσι έχετε όλα τα στοιχεία, όπως, για παράδειγμα, λειτουργίες MMI, ταχύτητα και αριθμό στροφών στο άμεσο οπτικό σας πεδίο και μπορείτε να διαμορφώσετε την απεικόνιση σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Για μια μοναδική ηχητική εμπειρία φροντίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System.

Απολαυστικές διαδρομές εντός και εκτός δρόμου
Το νέο Audi Q3 προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια σε όλες τις on road διαδρομές, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης. Αλλά ταιριάζει και σε αυτούς που αναζητούν νέες εμπειρίες μέσα από off road διαδρομές, αφού χάρη στο κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης quattro, προσφέρει υψηλή οδηγική απόλαυση και σιγουριά. Η τεχνολογία quattro αποδεικνύει γιατί εδώ και 35 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς. Μία τεχνολογία που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση και εξαιρετικά δυναμική συμπεριφορά σε κάθε καιρό και σε κάθε δρόμο. To νέο Audi Q3 προσαρμόζεται ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, στην κατάσταση του δρόμου ή στις προσωπικές ανάγκες, μέσω του συστήματος ελέγχου δυναμικής της οδήγησης Audi drive select. Προσφέρει έξι προφίλ – από εξαιρετικά άνετο και ιδιαίτερα αποδοτικό και οικονομικό έως έντονα sport. Το ενεργοποιούμενο με το πάτημα ενός πλήκτρου προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης κατάβασης διατηρεί σε μια απότομη κατωφέρεια την προεπιλεγμένη ταχύτητα κίνησης. Το μέγεθος των ζαντών αλουμινίου φτάνει από τις 17 ή 18 ίντσες – ανάλογα με τον εξωτερικό εξοπλισμό – ακόμη και σε διάμετρο 20 ιντσών, από την Audi Sport GmbH.