Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

Αγγίξτε την ψηφιακή τεχνολογία με το Audi Q3

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγγίξτε την ψηφιακή τεχνολογία με το Audi Q3

Audi A1, Q2, Q3

Αγγίξτε την ψηφιακή τεχνολογία με το Audi Q3

Audi A1, Q2, Q3

Το νέο Audi Q3 πρωταγωνιστεί στην άκρως ανταγωνιστική αρένα των premium SUV και αυτό βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πλούσια τεχνολογία που κουβαλάει.

Advertisement
Advertisement

Δείτε για παράδειγμα το υπέρ-σύγχρονο εσωτερικό του. Ο σχεδιασμός χειρισμού και ενδείξεων του premium γερμανικού SUV είναι πλήρως ψηφιακός! Διαθέτει ήδη στο βασικό εξοπλισμό ένα ραδιόφωνο MMI και ένα ψηφιακό όργανο πολλαπλών λειτουργιών με διαγώνιο οθόνης 10,25 ίντσες, ο χειρισμός του οποίου γίνεται μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού.

Στον προαιρετικό κορυφαίο εξοπλισμό MMI Navigation plus υπάρχει μια πρόσθετη οθόνη αφής 10,1 ιντσών, η οποία μαζί με τον χειρισμό φυσικής γλώσσας παρέχει υψηλή άνεση χειρισμού. Οι ενδείξεις εμφανίζονται στο προαιρετικό Audi virtual cockpit μεγέθους 10,25 ιντσών.

Έτσι έχετε όλα τα στοιχεία, όπως, για παράδειγμα, λειτουργίες MMI, ταχύτητα και αριθμό στροφών στο άμεσο οπτικό σας πεδίο και μπορείτε να διαμορφώσετε την απεικόνιση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, για μια μοναδική ηχητική εμπειρία φροντίζει το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System, με εικονικό (virtual) τρισδιάστατο ήχο. Παράγεται από τέσσερα πρόσθετα ηχεία στο ταμπλό και αντίστοιχα από ένα στην κολόνα D. Ένας ειδικός αλγόριθμος, τον οποίο η Audi ανέπτυξε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Fraunhofer, παρέχει μεγάλο εύρος και βάθος στην εικόνα του ήχου – ο εσωτερικός χώρος του Q3 δίνει την εντύπωση ότι είναι ακουστικά μεγαλύτερος. Το ηχοσύστημα χρησιμοποιεί συνολικά 15 ηχεία και παρέχει συνολική ισχύ 680 Watts.