Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi A1, Q2, Q3

A1 Sportback: Εμπνευσμένο από το ένδοξο sport παρελθόν της Audi

Ελλάδα 10:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

A1 Sportback: Εμπνευσμένο από το ένδοξο sport παρελθόν της Audi

Audi A1, Q2, Q3

A1 Sportback: Εμπνευσμένο από το ένδοξο sport παρελθόν της Audi

Audi A1, Q2, Q3

Οδηγοκεντρικό, δυναμικό, μυώδες, εκλεπτυσμένο. Αρμονικός συνδυασμός σύγχρονης minimal σχεδίασης με ρετρό πινελιές. Αυτό είναι το νέο Audi A1 Sportback!

Advertisement
Advertisement

Το γερμανικό μοντέλο είναι λίγο πιο μακρύ από τον προκάτοχό του – με επιπλέον 56 χιλιοστά, φτάνει σε μήκος τα 4,03 μέτρα. Ταυτόχρονα, το πλάτος παρέμεινε σχεδόν το ίδιο στα 1,74 μέτρα. Το νέας γενιάς μοντέλο έχει ύψος μόνο 1,41 μέτρα, ενώ συμπεριλαμβανομένης της κεραίας φτάνει σε ύψος τα 1,43 μέτρα.

Με πλήρη εξοπλισμό και αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης και συνδυασμών, είναι ο τέλειος αστικός σύντροφος χωρίς συμβιβασμό σε στυλ, λειτουργικότητα και ποιότητα.

DNA από το θρυλικό Audi quattro, design… από το μέλλον!
Με DNA και χαρακτηριστικά από το θρυλικό Audi quattro (χαρακτηριστικοί αεραγωγοί στο τελείωμα του καπό, εντυπωσιακή πολυγωνική και με κυψελοειδή δομή εμπρός μάσκα, δυναμικά στοιχεία στους εμπρός και πίσω αεραγωγούς, βαθύ ενιαίο πλευρικό τμήμα κατά μήκος των θυρών, 3D διάταξης φωτιστικά σώματα, ενσωματωμένη αεροτομή, εντυπωσιακοί θόλοι τροχών), το νέο Audi A1 Sportback είναι η αναβίωση του sport στη σύγχρονη εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Φωτεινό βλέμμα
Τα εντυπωσιακά φώτα LED του μοντέλου της Audi (LED headlights & LED rear lights με δυναμικά φλας), φωτίζουν άριστα την κάθε διαδρομή και προσφέρουν ασφάλεια, δυναμική και sport εμφάνιση.

Advertisement

Ισχυροί και αποδοτικοί κινητήρες
Το νέο A1 Sportback διατίθεται σε 4 δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες, μετατρέποντας την κάθε διαδρομή σε μία διασκεδαστική εμπειρία. Με πλήρη εξοπλισμό, μεγάλη δυνατότητα εξατομίκευσης και συνδυασμών, είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή.

Advertisement

Το μικρό…μεγάλωσε!
Το νέο A1 Sportback είναι πολύ πιο ευρύχωρο – κάνοντας τη ζωή πολύ πιο άνετη για τον οδηγό, τον συνοδηγό και τους πίσω επιβάτες. Παρά τις compact εξωτερικές διαστάσεις και τη sport γραμμή οροφής, οι ενήλικες στα πίσω καθίσματα εξακολουθούν να απολαμβάνουν αρκετό χώρο για το κεφάλι και τα πόδια.