Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Τα συστήματα υποβοήθησης του Audi Q3 Sportback

Ελλάδα 10:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα συστήματα υποβοήθησης του Audi Q3 Sportback

Audi

Τα συστήματα υποβοήθησης του Audi Q3 Sportback

Audi

Το Audi Q3 Sportback είναι ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα στη κατηγορία του, με αρωγό του την εντυπωσιακά γεμάτη τεχνολογική φαρέτρα του!

Advertisement
Advertisement

Χάρη σε ένα ευρύ φάσμα των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, οι κάτοχοι του μοντέλου της γερμανικής μάρκας, μπορούν να ανταποκριθούν με σιγουριά στις προκλήσεις της μετακίνησης σε αστικό τοποίο – εκεί όπου οι κίνδυνοιαποδεικνύονται συχνά απρόβλεπτοι.

Τέσσερις κάμερες καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή γύρω από το εντυπωσιακό γερμανικό SUV και η οθόνη MMI με την οποία εφοδιάζεται, επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει διαφορετικές προβολές και ώστε να κάνει ελιγμούς με άνεση. Έτσι το παρκάρισμα γίνεται εύκολο ακόμα και στην πόλη.

Advertisement
Advertisement

Επιπρόσθετα, το προαιρετικό σύστημα adaptive driver assistant συνδυάζει τη λειτουργικότητα των συστημάτων adaptive speed assist και lane guiding assist και υποστηρίζει τον οδηγό του Audi Q3 Sportback κατά την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τη διατήρηση της ταχύτητας και των αποστάσεων.

Συγκεκριμένα στη μακροσκελή λίστα ηλεκτρονικών βοηθών, συναντάμε κι άλλα συστήματα όπως τα lane departure warning, το lane change warning, το adaptive cruise assist, το rear cross traffic assist κ.α.