Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

H Φωτιστική Υπογραφή του Audi A3 Sportback

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Φωτιστική Υπογραφή του Audi A3 Sportback

Audi

H Φωτιστική Υπογραφή του Audi A3 Sportback

Audi

To νέο Audi A3 Sportback είναι εδώ – ένα μοντέλο με προοδευτική σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Ένα μοντέλο με χαρακτήρα και τη δική του, χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή! Ας δούμε όμως περισσότερα σχετικά με το πως το νέο τέκνο της γερμανικής μάρκας, κάνει τη νύχτα… μέρα:

Οι προβολείς είναι διαθέσιμοι σε τρεις εκδόσεις. Ακόμη και η βασική έκδοση χρησιμοποιεί σχεδόν όλη την τεχνολογία LED. Η επίπεδη, σφηνοειδής μορφή τους υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα του νέου Audi A3 Sportback. Οι τραπεζοειδείς γωνίες στις εξωτερικές τους πλευρές τραβιούνται προς τα κάτω. Ακριβώς σε αυτές τις γωνίες, οι προβολείς Matrix LED, η κορυφαία έκδοση της σειράς, ενσωματώνουν μια καινοτομία φωτισμού από την Audi: ψηφιακά φώτα ημέρας.

Τα στοιχεία LED σε διάταξη 3×5 μπορούν να ενεργοποιηθούν μεταβλητά, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαφορετικές εκδόσεις του νέου A3 Sportback έχουν η καθεμία συγκεκριμένες υπογραφές. Ενώ οι οριζόντιες γραμμές είναι χαρακτηριστικές του βασικού μοντέλου, δύο κατακόρυφες γραμμές LED υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα του εξωτερικού της σειράς S.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η μεγάλη σκάλα των προβολέων LED παρέχει έξυπνο και αυτόματα ελεγχόμενο φωτισμό που προσφέρει μόνιμα τη μεγάλη σκάλα δίχως να ενοχλεί τους άλλους χρήστες του δρόμου, όπως και επιπλέον λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων νέων κινούμενων εικόνων όταν το αυτοκίνητο ξεκλειδώνεται και όταν βγαίνει ο οδηγός από το αυτοκίνητο.