Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

H εντυπωσιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας του νέου A3 Sportback

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H εντυπωσιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας του νέου A3 Sportback

Audi

H εντυπωσιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας του νέου A3 Sportback

Audi

Το νέο Audi A3 Sportback είναι ένα premium compact πεντάθυρο hatchback, με σπορ σχεδιασμό και τεχνολογίες από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Ένας τομέας στον οποίο συναντάμε τα πάντα σε… υπερθετικό βαθμό, είναι αυτός των λειτουργιών ψυχαγωγίας στον εσωτερικό κόσμο του νέου μοντέλου της γερμανικής μάρκας.

Συγκεκριμένα, το MMI στο νέο Α3 διαθέτει τη νέα πλατφόρμα ψυχαγωγίας τρίτης γενιάς. Η υπολογιστική της ισχύς είναι δέκα φορές υψηλότερη από αυτή του προκατόχου της, εκτελεί όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τη συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένης της τηλεφωνίας και των υπηρεσιών Audi connect με ταχύτητα LTE Advanced ενώ διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο Wi-Fi hotspot.

Οι μεμονωμένες ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκεύσουν έως και έξι προφίλ χρηστών – από τον έλεγχο του κλίματος και τη θέση του καθίσματος έως συχνά επιλεγμένους προορισμούς πλοήγησης και συχνά χρησιμοποιούμενα μέσα. Το ψηφιακό ραδιόφωνο DAB + περιλαμβάνεται ως στάνταρ και το online ή υβριδικό ραδιόφωνο είναι διαθέσιμο ως προαιρετικό.

Advertisement
Advertisement

Η καθοδήγηση της διαδρομής είναι ακόμη πιο εύκολη και πιο ευέλικτη. Για παράδειγμα, η πλοήγηση προσφέρει προβλέψεις για την εξέλιξη της κατάστασης της κυκλοφορίας, δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης από το Google Earth και λεπτομερή 3D μοντέλα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Το Audi Connect εμπλουτίζει τα σημεία ενδιαφέροντος με φωτογραφίες, ώρες λειτουργίας και σχόλια χρηστών. Οι δυνατότητες σύνδεσης περιλαμβάνουν επίσης Αυτοκίνητο-προς-X (Car-2-X) υπηρεσίες. Βοηθούν στην εύρεση δωρεάν σημείων στάθμευσης στην άκρη του δρόμου ή επιτρέπουν στον οδηγό να οδηγήσει εκμεταλλευόμενος το  πράσινο κύμα, επικοινωνώντας με τα φανάρια.

Το A3 Sportback συνδέεται στο smartphone μέσω της εφαρμογής myAudi, του Apple CarPlay ή του Android Auto, καθώς και μέσω του Audi phone box. Το τελευταίο συνδέει τη συσκευή με την κεραία του αυτοκινήτου και φορτίζει επαγωγικά. Το Audi connect key, το οποίο επιτρέπει στον πελάτη να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο και να ξεκινάει τον κινητήρα μέσω του Android smartphone του και η Amazon Alexa, θα ακολουθήσουν λίγο μετά το λανσάρισμα.

Advertisement