Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Audi Q3 Crossback: Μόνο δικό σας!

Ελλάδα 14:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi Q3 Crossback: Μόνο δικό σας!

Audi

Audi Q3 Crossback: Μόνο δικό σας!

Audi

Το εντυπωσιακό Audi Q3 Crossback είναι ένα SUV που τραβάει το βλέμμα με το έντονα σπορ DNA και το κουπέ design, συναρπάζοντας τον οδηγό του με τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά του!

Advertisement
Advertisement

Το «ανήσυχο» γερμανικό μοντέλο αποτελεί επιλογή όσων θέλουν ένα σύγχρονο όχημα που συνδυάζει επιδόσεις, εμφάνιση, άνεση, πρακτικότητα, ασφάλεια, τεχνολογία αλλά και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού του Audi Q3 Crossback σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε το εσωτερικό του μοντέλου κατά βούληση, με άφθονες επιλογές στο συγκεκριμένο τομέα, που αναμφίβολα τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε βασική απαίτηση.

Advertisement
Advertisement

Μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξτε το προαιρετικό πακέτο Interior design selection που εμφανίζεται στη παραπάνω φωτογραφία. Αυτό περιλαμβάνει τα εμπρός sport καθίσματα, το πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού με δυνατότητα εξατομίκευσης χρώματος, και διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού υψηλής ποιότητας.

Το προαιρετικά διαθέσιμο εσωτερικό πακέτο S line περιλαμβάνει sport καθίσματα με έμβλημα S, δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι plus τριών ακτίνων, λεβιέ ταχυτήτων σε διάτρητο δέρμα καθώς και πεντάλ και υποπόδιο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Advertisement

Αφότου λοιπόν επιλέξετε το Audi Q3 Crossback ως το επόμενο αυτοκίνητό σας, εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρει η γερμανική εταιρεία και κάντε το… μοναδικό όπως εσείς!