Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Audi A1 citycarver: Το έξυπνο SUV για την πόλη

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi A1 citycarver: Το έξυπνο SUV για την πόλη

Audi

Audi A1 citycarver: Το έξυπνο SUV για την πόλη

Audi

Το νέο Α1 citycarver έρχεται να προσφέρει μια διαφορετική εναλλακτική στην κατηγορία των compact premium μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με το βασικό μοντέλο, το Audi A1 citycarver είναι ψηλότερο, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και υψηλότερη θέση των καθισμάτων για να σας προσφέρει ευκολότερη είσοδο και καλύτερη ορατότητα. Για ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις, έχει μεγάλο όγκο αποσκευών 335 λίτρων. Με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο συνολικός όγκος φορτίου αυξάνεται στα 1.090 λίτρα – ιδανική χωρητικότητα για διακοπές δύο ατόμων. Για εσάς που επιθυμείτε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ανακαλύψτε τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi, όπως η μπαγκαζιέρα, οι μπάρες οροφής και η σχάρα για ski και snowboard, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του Audi A1 citycarver είναι ιδιαίτερα προσεγμένο όπως και το εξωτερικό του. Χάρη στη νέα ευέλικτη δομή του εξοπλισμού, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικό εσωτερικό και εξωτερικό πακέτο. Εάν επιλέξετε την ειδική έκδοση “Edition one”, το εσωτερικό θα είναι εξοπλισμένο με τo sport πακέτο εσωτερικού S line. Επιπλέον, περιλαμβάνει μπροστινά sport καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με έμβλημα S και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι. Η φωτογραφία παρουσιάζει μια παραλλαγή χρωμάτων στα καλύμματα και διακοσμητικά στοιχεία σε πορτοκαλί χρώμα.

Στον βασικό εξοπλισμό του νέου A1 citycarver θα συναντήσετε την προηγμένη τεχνολογία φωτισμού. Στο μπροστινό μέρος, οι LED προβολείς αυξάνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια σας καθώς φωτίζουν τον δρόμο σαν να είναι ημέρα και τα πίσω φώτα με τα δυναμικά φλας, προσφέρουν καλύτερη αναγνωρισιμότητα στην καθημερινή κυκλοφορία σας.

Advertisement

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το μοντέλο