Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi

Audi A1 citycarver: Νεανικό και περιπετειώδες

Ελλάδα 7:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Audi A1 citycarver: Νεανικό και περιπετειώδες

Audi

Audi A1 citycarver: Νεανικό και περιπετειώδες

Audi

Η ιδιαίτερη σχεδίασή του, προσφέρει μια δυναμική και νεανική εμφάνιση. Ένα crossover με αμέτρητα πλεονεκτήματα. Ισχυρό, sport, εμπνευσμένο, μοντέρνο για να σας προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση. Είναι το Audi A1 citycarver.

Advertisement
Advertisement

Στιβαρή εμφάνιση

Βασικό στοιχείο της σχεδίασης του Audi A1 citycarver είναι η στιβαρή εμφάνιση του. Οι θόλοι των τροχών, τα επανασχεδιασμένα πλευρικά προστατευτικά, η μεγάλη οκταγωνική μάσκα με τρισδιάστατη κυψελοειδή δομή βαμμένη σε μαύρο ματ δημιουργούν ένα εντυπωσιακά δυναμικό στυλ. Ελαφρές μπροστινές και οπίσθιες προεξοχές, διερυμένοι λασπωτήρες και τροχοί που φτάνουν προαιρετικά έως και τις 18 ίντσες, δίνουν στο αυτοκίνητο μια ισχυρή και sport εμφάνιση. Τα προστατευτικά του κάτω μέρους του αυτοκινήτου είναι βαμμένα στο χρώμα του ανοξείδωτου χάλυβα τονίζοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητες του.

Άνετο και πρακτικό για τις καθημερινές δραστηριότητες σας

Advertisement
Advertisement

Audi A1 citycarver

Σε αντίθεση με το βασικό μοντέλο, το Audi A1 citycarver είναι ψηλότερο, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και υψηλότερη θέση των καθισμάτων για να σας προσφέρει ευκολότερη είσοδο και καλύτερη ορατότητα. Για ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις, έχει μεγάλο όγκο αποσκευών 335 λίτρων. Με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα, ο συνολικός όγκος φορτίου αυξάνεται στα 1.090 λίτρα – ιδανική χωρητικότητα για διακοπές δύο ατόμων. Για εσάς που επιθυμείτε ακόμη περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ανακαλύψτε τα Γνήσια Αξεσουάρ Audi, όπως η μπαγκαζιέρα, οι μπάρες οροφής και η σχάρα για ski και snowboard, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

Δείτε εδώ περισσότερα για το μοντέλο 

Advertisement

Στο κέντρο του ψηφιακού κόσμου

audi a1 citycarver

Advertisement

Απολαύστε το ευρύ φάσμα ψηφιακών τεχνολογιών και υπηρεσιών που προσφέρει το νέο Audi A1 citycarver. Ένα πλήρως ψηφιακό σύστημα οργάνων 10,25 ιντσών για τον έλεγχο των δεδομένων του οχήματος, όπως η ταχύτητα, αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε το Audi virtual cockpit, το οποίο εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες σε διαφορετικό περιβάλλον προβολής. Το βασικό σύστημα MMI στην κεντρική κονσόλα παρέχει πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες του Audi connect. Το προαιρετικό κορυφαίο σύστημα MMI Navigation plus με MMI touch μπορεί να ελέγχεται μέσω οθόνης αφής 10,1 ιντσών ή φωνητικού ελέγχου.

Προσεγμένη σχεδίαση, υψηλά επίπεδα άνεσης

Advertisement

Το εσωτερικό του Audi A1 citycarver είναι ιδιαίτερα προσεγμένο όπως και το εξωτερικό του. Χάρη στη νέα ευέλικτη δομή του εξοπλισμού, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικό εσωτερικό και εξωτερικό πακέτο. Εάν επιλέξετε την ειδική έκδοση “Edition one”, το εσωτερικό θα είναι εξοπλισμένο με τo sport πακέτο εσωτερικού S line. Επιπλέον, περιλαμβάνει μπροστινά sport καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων με έμβλημα S και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι. Η φωτογραφία παρουσιάζει μια παραλλαγή χρωμάτων στα καλύμματα και διακοσμητικά στοιχεία σε πορτοκαλί χρώμα.

Δείτε εδώ περισσότερα για το μοντέλο 

Συναρπαστική εμπειρία οδήγησης

Το αμάξωμα, το σύστημα διεύθυνσης και η κατανομή βάρους του Audi A1 citycarver είναι άρτια συνδεδεμένα για να σας προσφέρουν ένα sport στιλ οδήγησης. Το προαιρετικό πακέτο Dynamic παρέχει βέλτιστη οδηγική εμπειρία και χειρισμό. Περιλαμβάνει δισκόφρενα με σπορ κόκκινες δαγκάνες, σύστημα ελέγχου Audi drive select, ενεργοποιητή ήχου και ανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Η φωτεινή πλευρά

Στον βασικό εξοπλισμό του νέου A1 citycarver θα συναντήσετε την προηγμένη τεχνολογία φωτισμού. Στο μπροστινό μέρος, οι LED προβολείς αυξάνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια σας καθώς φωτίζουν τον δρόμο σαν να είναι ημέρα και τα πίσω φώτα με τα δυναμικά φλας, προσφέρουν καλύτερη αναγνωρισιμότητα στην καθημερινή κυκλοφορία σας.

Δείτε εδώ περισσότερα για το μοντέλο