Live Κίνηση
Περισσότερα
Audi 2021

Νέο Audi Q2: Όσα το κάνουν να ξεχωρίζει

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Audi Q2: Όσα το κάνουν να ξεχωρίζει

Audi 2021

Νέο Audi Q2: Όσα το κάνουν να ξεχωρίζει

Audi 2021

Το SUV πόλης της Audi διαθέτει εντυπωσιακή, δυναμική σχεδίαση, ένα ευρύ φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας, τεχνολογία δυναμικής ανάρτησης και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Advertisement
Advertisement

Εντυπωσιακό, hi-tech, δυναμικό και ευέλικτο. Αυτό είναι το τρίπτυχο το οποίο συνοψίζει τον χαρακτήρα του ανανεωμένου SUV πόλης, Audi Q2, το οποίο διατίθεται στη χώρα μας.

Τολμηρή εμφάνιση

Η νέα σχεδίαση των εμπρός και πίσω προφυλακτήρων και οι δυναμικές, εκκεντρικές γραμμές του αμαξώματος τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του ανανεωμένου Audi Q2. Οι εκδόσεις advanced και Q2 S line σε συνδυασμό με τα νέα σχέδια τροχών και τις επιλογές εξωτερικών χρωμάτων χαρίζουν στο κάθε νέο Audi Q2 τη δική του μοναδική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Ψηφιακός κόσμος

Το Audi virtual cockpit είναι ένα καινοτόμο, πλήρως ψηφιακό σύμπλεγμα οργάνων που εμφανίζει ευέλικτα σχετικές πληροφορίες. Η 12,3 ιντσών υψηλής ανάλυσης οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του οδηγού για να εμφανίσει ταχύτητα, ταχύτητα κινητήρα, χάρτες, υπηρεσίες Audi connect, πληροφορίες ραδιοφώνου και πολυμέσων και πολλά άλλα.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο πατήστε εδώ

Διασκεδαστικό στην οδήγηση

Advertisement

Το ανανεωμένο Audi Q2 εγγυάται διασκεδαστική οδήγηση χάρη στην ισχυρή του κίνηση και τις καινοτόμες τεχνολογίες: Διαθέτει προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης στον βασικό εξοπλισμό, με το τιμόνι να γίνεται όλο και πιο άμεσο, καθώς αυξάνεται η γωνία στροφής. Προαιρετικά, το Audi Q2 εξοπλίζεται με σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα κατά δέκα χιλιοστά. Εναλλακτικά, η ανάρτηση διαθέτει έλεγχο απόσβεσης, που αυξάνει περαιτέρω το εύρος μεταξύ άνεσης και δυναμισμού και προαιρετικά περιλαμβάνει το Audi drive select.

Ασφαλές

Advertisement

Για πρώτη φορά, το high-end σύστημα adaptive cruise assist είναι διαθέσιμο για το νέο Audi Q2 ως προαιρετικός εξοπλισμός. Αυτό συνδυάζει τη λειτουργικότητα του adaptive cruise control με το active lane assist. Βοηθά τον οδηγό να επιταχύνει, να φρενάρει, να διατηρεί ταχύτητα και απόσταση καθώς και να παραμένει στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Με σπορ, εσωτερικό χαρακτήρα και ξεχωριστές πινελιές

Το προαιρετικό πακέτο ατμοσφαιρικού φωτισμού Ambient lighting plus σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον εσωτερικό φωτισμό στο νέο Audi Q2 σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η τεχνολογία LED δημιουργεί ένα ιδιαίτερα αρμονικό και ομοιόμορφο φως. Το εσωτερικό πακέτο S line με σπορ καθίσματα σε μαύρο δέρμα fine Nappa, τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τα σπορ καθίσματα, εμπρός με έντονες πλαϊνές ενισχύσεις προσφέρουν την τέλεια θέση καθίσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο πατήστε εδώ

Εντυπωσιακά χρώματα και μοναδικές επιλογές ζαντών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν το Audi Q2 των ονείρων τους, επιλέγοντας το χρώμα τους ταιριάζει. Η παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει τα Μπλε Turbo, Μαύρο Mythos (Μεταλλικό), Γκρι Daytona (περλέ), Γκρι Arrow (περλέ), Λευκό Ιbis.

Παράλληλα, υπάρχουν και 5 σχέδια ζαντών, οι οποίες συνδυάζονται αρμονικά με τα διαθέσιμα χρώματα και προσδίδουν στο SUV ξεχωριστό λουκ. Αυτές είναι οι εξής:

Ζάντες αλουμινίου 17” σε σχέδιο 5 ακτίνων V

Ζάντες αλουμινίου 17” σε σχέδιο 5 βραχιόνων star

Ζάντες αλουμινίου 18” σε σχέδιο 5 ακτίνων Y

Ζάντες αλουμινίου 19” Audi Sport σε σχέδιο 5 διπλών ακτίνων edge, σε ματ γκρι Titanium (γυαλιστερές)

Ζάντες αλουμινίου 19” Audi Sport σε σχέδιο 5 βραχιόνων trapezoid, σε ματ γκρι Titanium (γυαλιστερές)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο πατήστε εδώ