Νέο VW Polo: Με 3 διαφορετικές αναρτήσεις | NewsAuto.gr
VW POLO

Νέο VW Polo: Με 3 διαφορετικές αναρτήσεις

Το νέο VW Polo διατίθεται με τρεις διαφορετικές επιλογές ανάρτησης, που αποτελούν μέρος της νεότερης πλατφόρμας MQB A0 πάνω στην οποία βασίζεται το αυτοκίνητο. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Στάνταρ ανάρτηση: Η βασική ανάρτηση του Polo προσφέρει υψηλού επιπέδου ευελιξία και εξαιρετική άνεση. Το μπροστινό σύστημα αποτελείται από ελικοειδή ελατήρια με τηλεσκοπικά αμορτισέρ πεπιεσμένου αερίου. Όλα αυτά τα στοιχεία περιβάλλονται από τα σπειροειδή ελατήρια. Το πίσω σύστημα αποτελείται από μια ημιανεξάρτητη στρεπτική ράβδο με ενσωματωμένη αντιολισθητική ράβδο.

Σπορ ανάρτηση: Η VW προσφέρει το Polo με σπορ ανάρτηση ως επιλογή. Το σχήμα αυτό περιλαμβάνει ειδική ρύθμιση των ελατηρίων, βοηθητικά ελατήρια, αποσβεστήρες κραδασμών και αντιολισθητικές ράβδους με αμάξωμα χαμηλωμένο κατά 15 χιλιοστά.

Ανάρτηση Sport Select και Driving Profile Selection: Το νέο Polo μπορεί επίσης να εφοδιαστεί προαιρετικά με την ανάρτηση Sport Select. Αυτή συνοδεύεται από το σύστημα επιλογής προφίλ οδήγησης Driving Profile Selection. Ο οδηγός μπορεί να διαφοροποιήσει τα χαρακτηριστικά απόσβεσης των ρυθμιζόμενων αμορτισέρ. Η επιλογή προφίλ οδήγησης προσφέρει τέσσερεις λειτουργίες – Normal, Sport, Eco και Individual. Το Driving Profile Selection επιτρέπει στον οδηγό να κάνει ατομικές ρυθμίσεις εντός ενός καθορισμένου πλαισίου, οι οποίες επηρεάζουν άμεσα τη συμπεριφορά και τον χειρισμό του οχήματος. Εκτός από την επίδραση στην ανάρτηση ρυθμίζονται επίσης το σύστημα διεύθυνσης, τα χαρακτηριστικά του κινητήρα και ο έλεγχος του κιβωτίου ταχυτήτων ανάλογα με το προφίλ που επιλέγεται.

Der neue Volkswagen Polo

Log In or Create an account