Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

Ηχητική απόλαυση από το νέο VW Polo beats

Ελλάδα 4:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηχητική απόλαυση από το νέο VW Polo beats

VW POLO

Ηχητική απόλαυση από το νέο VW Polo beats

VW POLO

Στη γκάμα του νέου VW Polo ξεχωρίζει η ειδική έκδοση beats, η οποία έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρεία ηχοσυστημάτων για να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο πεδίο της εξατομίκευσης. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση του VW Polo διακρίνεται λόγω της παρουσίας του ηχοσυστήματος των 300 watt από τον θρυλικό κατασκευαστή ηχοσυστημάτων «Beats» (του Dr. Dre), καθώς και μιας ολόκληρης σειράς εξατομικευμένων χαρακτηριστικών. Το ηχοσύστημα μπορεί να παραγγελθεί ως έξτρα για τα άλλα μοντέλα.

Επιπλέον αυτού, το νέο VW Polo beats ξεχωρίζει και για την ύπαρξη στο αμάξωμά του ειδικών αυτοκόλλητων στο καπό και την οροφή, των ζαντών αλουμινίου σχεδίου Torsby σε διάσταση 16 ιντσών, των λογότυπων beats στις μεσαίες κολώνες, αλλά και της παρουσίας του λογότυπου beats στο χειριστήριο των κλειδαριών.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, το VW Polo beats διαθέτει κεντρική επιφάνεια του ταμπλό σε χρώμα Velvet Red, επενδύσεις στο κατώφλι των εμπρός θυρών με λογότυπο «beatsaudio», αλλά και sport καθίσματα εμπρός, σε συνδυασμό ύφασμα / δέρμα και λογότυπο «beats» στις πλάτες των καθισμάτων.

Polo beats 640 (2)

Polo beats 640 (1)