Live Κίνηση
Περισσότερα
VW POLO

5+1 στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για το νέο VW Polo

Ελλάδα 1:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

5+1 στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για το νέο VW Polo

VW POLO

5+1 στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για το νέο VW Polo

VW POLO

To VW Polo 6ης γενιάς είναι ένα από τα πιο σημαντικά νέα λανσαρίσματα της χρονιάς. Άλλωστε με πάνω από 14 εκατ. πωλήσεις σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα, το Polo είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Ας δούμε 5+1 στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.

  1. Νέα πλατφόρμα MQB και μεγαλύτερες διαστάσεις: Το νέο VW Polo βασίζεται πάνω στην καινούργια MQB A0 πλατφόρμα του Ομίλου VW. Το αυτοκίνητο είναι μακρύτερο και χαμηλότερο από πριν, με πιο άνετο εσωτερικό. Το μήκος του αγγίζει τα 4,053 μ. (+81 χιλιοστά), το μεταξόνιο τα 2,564 μ. (+94 χιλιοστά), ενώ το πορτ-μπαγκάζ φθάνει τα 355 λίτρα (+75 λίτρα).
  2. Το πρώτο Polo με ψηφιακό πίνακα οργάνων: Η VW επέλεξε το Polo για να κάνει το ντεμπούτο της η δεύτερη γενιά του άκρως εντυπωσιακού, πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων Active Info Display.
  3. Μεγάλη ποικιλία εκδόσεων και εξατομίκευση: Το νέο VW Polo προσφέρεται σε 3 κύριες εκδόσεις εξοπλισμού (Trendline, Comfortline, Highline), στην ειδική έκδοση beats, ενώ παράλληλα διαθέτει 14 εξωτερικούς χρωματισμούς και 5 εσωτερικούς, για μια μεγάλη ποικιλία συνδυασμών.
  4. Κινητήρες βενζίνης και diesel από 75 έως και 200 ίππους: Μεγάλη είναι η γκάμα των κινητήρων του νέου VW Polo, αφού προσφέρονται μοτέρ βενζίνης 1.0 MPI-75 PS, 1.0 TSI-95 και 115 PS, 1.5 TSI Evo-150 PS, αλλά και diesel 6 TDI με 80 και 95 ίππους. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται το νέο VW Polo GTI των 200 ίππων.
  5. Νέα δεδομένα συστημάτων τεχνολογίας για την κατηγορία: Το νέο VW Polo διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα συστημάτων υποστήριξης, άνεσης και ασφάλειας του οδηγού. Στοιχεία όπως FrontAssist, Blind Spot Monitor, ACC με Stop&Go, Multi-Collision Brake System και προβολείς LED συναντώνται μόνο σε οχήματα υψηλότερης κλάσης.
Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως των παραπάνω, το νέο VW Polo ξεχωρίζει και για το γεγονός ότι για πρώτη φορά προσφέρεται με έκδοση με φυσικό αέριο. Η έκδοση αυτή χρησιμοποιεί τον κινητήρα 1.0 TGI (βενζίνη/φυσικό αέριο) των 90 ίππων, ο οποίος προσφέρει μέση κατανάλωση με φυσικό αέριο 3,1 κιλά/100 χλμ. (κόστος μόνο 2,7 ευρώ/100 χλμ. με φάση την ισχύουσα τιμή του φυσικού αερίου κίνησης).

Der neue Volkswagen Polo

Der neue Volkswagen Polo

Advertisement
Advertisement