Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot SUV

Τεχνολογία και ευρυχωρία στο εσωτερικό του Peugeot 2008

Ελλάδα 5:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τεχνολογία και ευρυχωρία στο εσωτερικό του Peugeot 2008

Peugeot SUV

Τεχνολογία και ευρυχωρία στο εσωτερικό του Peugeot 2008

Peugeot SUV

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας SUV της Peugeot, το 2008, αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για κάθε επίδοξο αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Οι λόγοι είναι πολλοί αλλά αυτός στον οποίο θα σταθούμε σήμερα, αφορά σε όσα συναντά κανείς μπαίνοντας στην καμπίνα του γαλλικού μοντέλου. Το Peugeot i-Cockpit σας εξασφαλίζει μοναδική εμπειρία οδήγησης. Ο ιδανικός πίνακας οργάνων που σας επιτρέπει να είστε πάντα συγκεντρωμένοι στο δρόμο και μετατρέπει κάθε σας ταξίδι σε πραγματική απόλαυση.

Χάρη στο μικρής διαμέτρου τιμόνι, τα χέρια σας παραμένουν πιο κλειστά και σε πιο χαμηλή θέση πιασίματος, σε σχέση με ένα νορμάλ τιμόνι – με αποτέλεσμα ο τρόπος που οδηγείτε να γίνεται με μεγαλύτερη ηρεμία και πιο χαλαρός.

Advertisement
Advertisement

Χάρη στον πίνακα οργάνων τεχνολογίας head-up, με τη μπλε LED απόχρωση στο περίγραμμα των οργάνων, δεν θα χρειαστεί να πάρετε ποτέ το βλέμμα σας από το δρόμο. Εδώ, όλες οι βασικές πληροφορίες οδήγησης, εμφανίζονται ακριβώς μπροστά στο οπτικό σας πεδίο, παρέχοντάς σας έτσι τη δυνατότητα μίας πιο χαλαρής και ασφαλέστερης οδηγικής εμπειρίας. Και τέλος, η δυνατότητα ελέγχου όλων των βασικών λειτουργιών οδήγησης μέσω της οθόνης αφής των 7 ιντσών.

Για πρώτη φορά σε όχημα της κατηγορίας των μικρομεσαίων SUV, στο εσωτερικό συναντά κανείς κορυφαίο επίπεδο ποιότητας φινιρίσματος, προσεγμένο μέχρι και την πλέον ασήμαντη λεπτομέρεια και υλικά που δείχνουν – και είναι – πολυτελή ακόμα και στην αφή.

Advertisement

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί επίσης και στο φωτισμό του εσωτερικού. Το 2008 πλημμυρίζει από φυσικό φώς χάρη στις τεράστιες γυάλινες επιφάνειες. Ολόκληρος ο πίνακας οργάνων περιβάλλεται από εξαιρετικά high-tech μπλε φώτα LED. Η οροφή διατίθεται σε δύο επιλογές: πανοραμική ηλιοροφή με φωτεινούς οδηγούς είτε κλειστή οροφή με φωτισμό από εγχάρακτες γραμμές LED.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μοντέρνο και αψεγάδιαστο design που ταιριάζει απόλυτα με το εξωτερικό στυλ. Το ταμπλό συνδυάζει τις απαλές σχεδιαστικές γραμμές με το σχήμα των αεραγωγών, που θυμίζουν έντονα «μάτια γάτας». Το κάθε τμήμα αποτελεί στην κάθε του λεπτομέρεια μία ξεχωριστή καλλιτεχνική πινελιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Advertisement

Ο ευρύχωρος και εύκολος στην πρόσβαση χώρος αποσκευών των 410 λίτρων μπορεί να μετατραπεί στη στιγμή σε έναν εντελώς επίπεδο χώρο με χωρητικότητα που φτάνει τα 1400 λίτρα χάρη στο πίσω κάθισμα διάταξης 1/3-2/3. Αρκεί ένα απλό πάτημα του πλήκτρου στο πάνω μέρος της πλάτης και το κάθισμα ανακλίνεται προς τα εμπρός ενώ η έδρα εξαφανίζεται αυτόματα. Στο χώρο των αποσκευών υπάρχουν σε κάθε πλευρά, ειδικοί αποθηκευτικοί χώροι με άγκιστρα στήριξης αντικειμένων. Ένας με ιμάντα πρόσδεσης και ο άλλος με δίχτυ συγκράτησης. Και τέλος, κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ διατίθεται ειδικός χώρος που σας εξασφαλίζει ακόμα 22λίτρα αποθήκευσης.

Advertisement