Live Κίνηση
Περισσότερα
Peugeot SUV

Peugeot 3008: Έμπνευση στο στυλ

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Peugeot 3008: Έμπνευση στο στυλ

Peugeot SUV

Peugeot 3008: Έμπνευση στο στυλ

Peugeot SUV

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η Peugeot σχεδιάζει αυτοκίνητα μοναδικού design που χαρίζουν απαράμιλλη οδηγική εμπειρία και προκαλούν όλες τις αισθήσεις.

Advertisement
Advertisement

Εργονομία, ποιοτικά υλικά και συνδεσιμότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία στα οποία εστιάζει η γαλλική μάρκα, ώστε να προσφέρει μια ακόμα πιο δυνατή εμπειρία οδήγησης στους πελάτες της.

Ειδικά το Peugeot 3008 αποκαλύπτει με την πρώτη ματιά τη δύναμη του χαρακτήρα του. Οι απαλές σχεδιαστικές γραμμές του αμαξώματος φανερώνουν τον ιδανικό τρόπο που αυτό το ξεχωριστό SUV συνδυάζει τη στιβαρότητα με την κομψότητα.

Με μπροστινό μέρος που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, με την κυψελοειδή μάσκα χρωμίου και τα full LED φωτιστικά σώματα να αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα της λεπτής και επιθετικής του σιλουέτας. Ανακαλύψτε τις ρευστές και δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές που τονίζονται ακόμα περισσότερο από τα εντυπωσιακά διακοσμητικά φιλέτα χρωμίου.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από το μοναδικό και εμβληματικό design, το πολυβραβευμένο Peugeot 3008 ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο χάρη στην οροφή τύπου Black Diamond και τη μαύρη γυαλιστερή πίσω φάσα που περικλείει τα LED πίσω φώτα ημέρας, με τα τρία ξεχωριστά εμφανή παραλληλόγραμμα.