Live Κίνηση
Περισσότερα
Opel

Opel «120 Years» και στη Bundesliga

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel «120 Years» και στη Bundesliga

Opel

Opel «120 Years» και στη Bundesliga

Opel

Με την έλευση του 2019, η Opel γιορτάζει τη συμπλήρωση 120 ετών στην παραγωγή αυτοκινήτων και το γιορτάζει με τη δημιουργία ειδικών, επετειακών εκδόσεων για όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

Advertisement
Advertisement

Όμως ένα τέτοιο ορόσημο δεν θα μπορούσε παρά να τονιστεί με κάθε τρόπο, έτσι η γερμανική μάρκα δημιούργησε μία νέα διαφημιστική καμπάνια 360o, η οποία τιτλοφορείται: «Opel. Born in Germany. Made for us all».

Αυτή αφορά στην τηλεόραση, τα έντυπα αλλά και τα social media. Τα αυτοκίνητα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια στη μικρή οθόνη και το διαδίκτυο και συνοδεύονται από οικονομικές προσφορές και προτάσεις χρηματοδότησης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στη Γερμανία, οι διαφημίσεις θα δίνουν επίσης το «παρών» στους εγχώριους αγώνες της Bundesliga των εταίρων της Opel, Borussia Dortmund 09 και 1. FSV Mainz 05. Άλλωστε οι «δεσμοί» της μάρκας από το Ρούσελχαϊμ με τη στρογγυλή θεά, είναι χρόνια τώρα στενοί.

Advertisement
Advertisement

Opel-120-years-Logo640

Οι  επετειακοί εορτασμοί συμπληρώνονται από εκδόσεις μοντέλων “120 Years” . Αυτές οι ειδικές εκδόσεις των Opel Corsa, Astra, Insignia και των SUV Crossland X, Mokka X και Grandland X, προσφέρουν πλούσιο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, ιδιαίτερα στιλιστικά χαρακτηριστικά και συστήματα άνεσης.

2019-Opel-Advertising-Campaign-120-Years-a640tall