Live Κίνηση
Περισσότερα
Suzuki

Το χωροταξικό μυστικό του Suzuki Celerio

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το χωροταξικό μυστικό του Suzuki Celerio

Suzuki

Το χωροταξικό μυστικό του Suzuki Celerio

Suzuki

Το Celerio της Suzuki έχει μήκος 3,6 μέτρα και είναι κατά 10 εκατοστά ψηλότερο από τον προκάτοχό του. Αυτή η αύξηση του ύψους επέτρεψε μέσα σ’ αυτές τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις άριστη κατανομή χώρων, οι οποίοι είναι κορυφαίοι για την κατηγορία, φιλοξενώντας άνετα τέσσερις ενήλικους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αλλά και ο χώρος αποσκευών είναι πολύ καλός για μίνι αυτοκίνητο πόλης, προσεγγίζοντας τα 254 lt. Αν προσθέσουμε σ’ αυτό και το γεγονός ότι υπάρχουν επαρκείς χώροι για μικροπράγματα στο εσωτερικό, έχουμε τη συνολική εικόνα ενός πρακτικού αυτοκινήτου πόλης, που ανταποκρίνεται απόλυτα στην αποστολή του. Κάτι σαν εργαλείο εστιασμένο στο σκοπό του δηλαδή.

Το κλασικό σχήμα του αμαξώματος είναι η αφορμή να ανοίξεις αμέσως την πόρτα και να βρεθείς στο εσωτερικό. Εδώ, το Celerio προσφέρει λειτουργική σχεδίαση του ταμπλό και προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και υλικών, χωρίς προχειρότητες και «φτήνιες», γυμνά μέταλλα ή ελλείψεις στον εξοπλισμό. Άλλοι καιροί, άλλα έθιμα, το μικρό της Suzuki θα ικανοποιήσει με το παραπάνω όσους το επιλέξουν για αστική μετακίνηση. Προσυπογράφουμε…

Advertisement
Advertisement

Suzuki-Celerio-inter-640