Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Το πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό του Audi A6

Ελλάδα 3:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό του Audi A6

AUDI

Το πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό του Audi A6

AUDI

To νέο Audi A6 ξεχωρίζει με το καινοτόμο, πολυτελές αλλά κυρίως, πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό του, που το κάνει να ξεχωρίζει στην κατηγορία των μεγάλων σεντάν. Το νέο Α6 διαθέτει το πιο σύγχρονο και πλήρως ψηφιοποιημένο εσωτερικό στην κατηγορία. Με δύο οθόνες αφής, που αναβαθμίζουν το λειτουργικό σύστημα MMI, καθίσταται ως το ό,τι πιο σύγχρονο και άμεσο στην επικοινωνία οδηγού – αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του Audi A6 διαθέτει δύο οθόνες στην κεντρική κονσόλα, με τον οδηγό να χειρίζεται το σύστημα infotainment μέσω της πάνω οθόνης, ενώ η κάτω χρησιμοποιείται για το σύστημα κλιματισμού, την εισαγωγή κειμένου και τις λειτουργίες άνεσης.

Το λειτουργικό σύστημα αφής MMI με απτική και ηχητική ανάδραση διαθέτει μια πρωτοποριακή λειτουργία: οι χρήστες ακούν και νιώθουν ένα «κλικ» ως επιβεβαίωση μόλις τα δάχτυλά τους  ενεργοποιήσουν μια λειτουργία.

Audi A6 Sedan

Advertisement
Advertisement

Με πολλές, έξυπνες επιλογές εξατομίκευσης, το αυτοκίνητο προσαρμόζεται απόλυτα στον οδηγό. Τα προκαθορισμένα μπουτόν των συνηθέστερων λειτουργιών αποτελούν την ιδανική βάση για εξατομικευμένες επιλογές και για ευκολία στη χρήση. Μέχρι και 7 διαφορετικοί οδηγοί μπορούν να αποθηκεύσουν τις μεμονωμένες προτιμήσεις τους σε ισάριθμα προφίλ χρηστών, έχοντας τη δυνατότητα να ρυθμίσουν μέχρι και 400 παραμέτρους.

Επιπλέον των παραπάνω, το νέο Audi A6 διαθέτει μια μεγάλη γκάμα λύσεων διασύνδεσης για κορυφαία ασφάλεια, άνεση και εξατομίκευση. Ο στάνταρ εξοπλισμός του περιλαμβάνει το MMI navigation, ενώ προαιρετικά διατίθεται το MMI navigation plus. Tο κορυφαίο στοιχείο μετάδοσης δεδομένων χρησιμοποιεί το καινούργιο Standard LTE Advanced.

Audi A6 Sedan

Advertisement

To MMI navigation plus διαθέτει επίσης και σειρά νέων δυνατοτήτων πλοήγησης. Μεταξύ αυτών μια λειτουργία αυτοεκμάθησης, η οποία βασίζεται στις διαδρομές που πραγματοποιούνται και από τις οποίες προκύπτουν έξυπνες προτάσεις πλήγησης. Η πλοήγηση γίνεται online μέσω των servers της HERE, οι οποίοι λαμβάνουν υπόψη τους τις κυκλοφοριακές συνθήκες σε ολόκληρη την περιοχή κίνησης του Α6.

Audi A6 Sedan

Advertisement