Live Κίνηση
Περισσότερα
AUDI

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του Audi A7 Sportback

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του Audi A7 Sportback

AUDI

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του Audi A7 Sportback

AUDI

Το νέο Audi A7 Sportback ξεχωρίζει με τη δυναμική σχεδίαση του αμαξώματός του, όντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα της αγοράς. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του A7 είναι μια έκφραση της νέας γλώσσας σχεδίασης που παρουσίασε η Audi με το πρωτότυπο Prologue και έκανε το ντεμπούτο της στο νέο Audi A8. Χαρακτηρίζεται από μεγάλες επιφάνειες, αιχμηρές γωνίες και διευρυμένες σπορ γραμμές. Σχεδιαστικά, είναι ό,τι πιο σύγχρονο και δυναμικό στην αυτοκινητοβιομηχανία σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό τμήμα, η μάσκα Singleframe – ευρύτερη και χαμηλότερη από αυτή του Audi A8 – οι στενοί προβολείς, οι εισαγωγές του αέρα και η επίπεδη μπροστινή άκρη επικοινωνούν άμεσα το πνεύμα του Gran Turismo. Οι προβολείς είναι διαθέσιμοι σε τρεις εκδόσεις. Στο μεσαίο και κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού, ο φωτισμός πλέον ανήκει στην ψηφιακή εποχή: 12 παράλληλα φωτιστικά τμήματα εν ώρα λειτουργίας προκαλούν συσχετισμούς και οπτικές εντυπώσεις με τα δυαδικά ψηφία 0 και 1. Η κορυφαία έκδοση διαθέτει προβολείς HD Matrix LED με το Audi laser light.

Audi A7 Sportback

Το Audi A7 χαρακτηρίζεται από το μεγάλο του καπό και το μακρύ μεταξόνιο, με τους τροχούς να είναι τοποθετημένοι κοντά στα άκρα του αμαξώματος. Η σιλουέτα ορίζεται από τη δυναμική γραμμή οροφής, η οποία πέφτει απότομα προς τα πίσω. Οι τέσσερις καθοριστικές διαστάσεις είναι μήκοςQ 4.969 χιλιοστά, μεταξόνιο 2.926 χιλιοστά, πλάτος 1.908 χιλιοστά, ενώ το συνολικό ύψος είναι 1.422 χιλιοστά.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, μια ενσωματωμένη αεροτομή εκτείνεται αυτόματα στα 120 km/h. Μια επίπεδη λωρίδα φωτός – ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα για όλα τα κορυφαία μοντέλα της Audi – ενώνει τα πίσω φώτα, τα οποία αποτελούνται από 13 κατακόρυφα τμήματα. Κατά το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, τα φωτιστικά τμήματα εκτελούν ένα χαρακτηριστικό κύμα φωτός, επισημαίνοντας τη δυναμική του μεγάλου κουπέ ακόμα και σε στάση.

Audi A7 Sportback

Αυτό που χαρακτηρίζει το νέο Audi A7 είναι η απουσία σε μεγάλο βαθμό του χρωμίου. Η χρωματική παλέττα προσφέρει μια επιλογή από 15 χρώματα, οκτώ εκ των οποίων είναι καινούργια. Το προαιρετικό εξωτερικό πακέτο εξοπλισμού S line δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση, με τροποποιήσεις στη μάσκα του ψυγείου και στις μπροστινές εισόδους αέρα, στα μαρσπιέ και στους εμπρόσθιους και οπίσθιους διαχύτες.

Advertisement

Audi A7 Sportback