Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αυτά είναι τα μικρά & μικρομεσαία που ξεχωρίσαμε

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτά είναι τα μικρά & μικρομεσαία που ξεχωρίσαμε

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Αυτά είναι τα μικρά & μικρομεσαία που ξεχωρίσαμε

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

H συντακτική ομάδα του newsauto επιλέγει 7 μικρά & μικρομεσαία μοντέλα που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τη δεδομένη στιγμή για τους υποψήφιους αγοραστές.

Advertisement
Advertisement

Το σκηνικό στην αγορά αυτοκινήτου έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια, καθώς τα κριτήρια επιλογής των υποψήφιων αγοραστών έχουν γίνει πολύ αυστηρά. Τεχνολογίες συνδεσιμότητας, οικονομία καυσίμου, παθητική ασφάλεια, συνδυασμός απόδοσης και χαμηλών κυβικών είναι ορισμένοι από τους τομείς που μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για τον καθένα ξεχωριστά.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα η συντακτική ομάδα του newsauto έχει επιλέξει εφτά μικρά και μικρομεσαία μοντέλα που μπορούν αυτή τη στιγμή να ικανοποιήσουν και το πλέον απαιτητικό αγοραστή.

Advertisement
Advertisement

Η επιλογή των αυτοκίνητων παρουσιάζεται σε επτά διαφορετικά διαδραστικά microsites, κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα!

KANTE KLIK ΕΔΩ:

newsautoChoice
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ:
Ξεκινώντας από τη μικρή κατηγορία συναντούμε το άρτι αφιχθέν VW Polo που μας άρεσε με την ποιότητά του, το νέο SEAT Ibiza που περιλαμβάνει τα πάντα και διατίθεται σε τιμή έκπληξη, το Suzuki Swift που αριστεύει σε κατανάλωση & τεχνολογία και τέλος, το Renault Clio που προσοχή με τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του.

Advertisement

Στη μικρομεσαία κατηγορία η επιλογή μας αφορά 3 μοντέλα που πρωταγωνιστούν στο premium σκέλος: Audi 3, Mercedes A-Class & Volvo V40 Cross Country.

ΚΛΙΚ> Δείτε εδώ τις αναλυτικές παρουσιάσεις των μοντέλων

Advertisement

Επόμενο CHOICE από την συντακτική ομάδα του NO1 site για το αυτοκίνητο τον Δεκέμβριο στην κατηγορία των crossover – SUV αυτοκινήτων!