Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes A-Class

Mercedes-Benz A-Class Sedan: Συνώνυμο της άνεσης

Ελλάδα 19:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz A-Class Sedan: Συνώνυμο της άνεσης

Mercedes A-Class

Mercedes-Benz A-Class Sedan: Συνώνυμο της άνεσης

Mercedes A-Class

Ένας από τους βασικούς στόχους της Mercedes-Benz σε ότι αφορά στα μοντέλα της, είναι εκτός από όμορφα, πρακτικά και γεμάτα τεχνολογία, να προσφέρουν και άνετες μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά στην περίπτωση της A-Class sedan, η ποιότητα των μετακινήσεων εξασφαλίζεται χάρη στην ιδιαίτερη προσοχή που έχει δοθεί σε τομείς όπως ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, ο κλιματισμός καθισμάτων, το κάθισμα πολλαπλού περιγράμματος.

Ας δούμε όμως περισσότερα σχετικά. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στο γερμανικό μοντέλο που είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας, προσφέρει έως 64 χρώματα (σε συνδυασμό με τις γραμμές εξοπλισμού Style, Progressive ή AMG line).

Τα διάφορα χρώματα συνταιριάζονται σε δέκα χρωματικούς συνδυασμούς, ώστε να προσφέρουν πρωτοποριακό φωτισμό με θεαματικές χρωματικές εναλλαγές. Εάν χρειάζεται, οι χρωματικοί συνδυασμοί προσαρμόζονται, ώστε να εναρμονίζονται με τα διαφορετικά στυλ της ευρείας οθόνης.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα κάνουν την εμφάνισή τους και χαρακτηριστικά άνεσης από ανώτερες κατηγορίες: Προαιρετικά διατίθενται οι λειτουργίες θέρμανσης καθίσματος οδηγού και συνοδηγού και κλιματισμού καθισμάτων καθώς και το πακέτο καθισμάτων πολλαπλού περιγράμματος με λειτουργία μασάζ στα μπροστινά καθίσματα.

Τέλος, το DYNAMIC SELECT, για επιλογή προγραμμάτων οδήγησης με το πάτημα ενός κουμπιού, περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό της A-Class Sedan. Ακόμη περισσότερη απόλαυση κατά την οδήγηση σε στροφές αλλά και άνεση προσφέρει η ανάρτηση με προσαρμοζόμενη απόσβεση. Ένας διακόπτης στην κεντρική κονσόλα επιτρέπει την επιλογή μεταξύ των τρόπων λειτουργίας Eco, Comfort, Sport και Individual.