Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes A-Class

Η ανάρτηση της A-Class Sedan

Ελλάδα 12:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ανάρτηση της A-Class Sedan

Mercedes A-Class

Η ανάρτηση της A-Class Sedan

Mercedes A-Class

Η νέα Mercedes-Benz A-Class Sedan είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, δίνοντας μία επιπλέον επιλογή στο αγοραστικό κοινό.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά και αυτή η έκδοση της διαθέτει όλες τις αρετές στις οποίες μας έχει συνηθίσει το μοντέλο, αφού εκτός από καλαίσθητο και πολύ καλά εξοπλισμένο, προσφέρει και εξαιρετική ποιότητα κύλισης η οποία εξασφαλίζεται από τις αναρτήσεις του.

Υπάρχει μία μεγάλη επιλογή συστημάτων ανάρτησης για την A-Class ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα και τις προτιμήσεις του οδηγού. Η γκάμα των τροχών εκτείνεται από τις 16 έως τις 19 ίντσες.

Ο εμπρόσθιος άξονας της νέας A-Class έχει σχεδιασμό McPherson. Οι πιο ισχυρές εκδόσεις και τα μοντέλα με τετρακίνηση 4MATIC, προσαρμοζόμενο σύστημα απόσβεσης κραδασμών ή μεγαλύτερους τροχούς είναι εφοδιασμένα με ένα σύνθετο πίσω άξονα τεσσάρων συνδέσμων. Τα υπόλοιπα μοντέλα διαθέτουν οπίσθιο άξονα στρέψης βελτιστοποιημένου βάρους.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ η γκάμα κινητήρων της A-Class Sedan είναι αποδοτική και ισχυρή ενώ πληροί τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού κανονισμού Euro 6d TEMP. Συγκεκριμένα, διατίθενται έξι διαφορετικοί κινητήρες, δύο εκ των οποίων συνδυάζονται με τετρακίνηση 4MATIC.