Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μονοθέσιο από τη Honda στη Φρανκφούρτη;

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(67) "Μονοθέσιο από τη Honda στη Φρανκφούρτη;"
    

Μονοθέσιο από τη Honda στη Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Μην ανησυχείτε, η ιαπωνική μάρκα δεν πήρε διαζύγιο από την McLaren ώστε να κατεβάσει τη δική της ομάδα στη Formula 1. Απλά ετοίμασε ένα ιδιαίτερο πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο σαλόνι της Φρανκφούρτης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το concept car ονομάζεται «Honda Project 2&4» και αποτέλεσε το αντικείμενο διαγωνισμού ανάμεσα στα σχεδιαστικά στούντιο της εταιρείας. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι σχεδιαστικές ομάδες μοτοσικλέτας στην Ασάκα και αυτοκινήτου στο Γουάκο, δύο γειτονικές πόλεις που βρίσκονται κοντά στο Τόκιο. Προφανώς οι αριθμοί 2 και 4 στο όνομα του πρωτότυπου μοντέλου αποτελούν αναφορά στους τροχούς μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου.

Όπως μπορούμε να δούμε από τη μοναδική teaser φωτογραφία που συνοδεύει το λιτό δελτίο Τύπου – και δείχνει το Honda Project 2&4 από πάνω, πρόκειται για ένα όχημα χωρίς καλύμματα στους τροχούς. Η Honda αναφέρει ότι δεν υπάρχει κλειστή καμπίνα επιβατών, ενώ συνδυάζει την ελευθερία μίας μοτοσικλέτας με τη συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου. Ο κινητήρας θα προέρχεται από τη Honda που συμμετέχει στο πρωτάθλημα MotoGP.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις