Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανοιχτό και πάλι το μουσείο της Alfa Romeo

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(68) "Ανοιχτό και πάλι το μουσείο της Alfa Romeo"
    

Ανοιχτό και πάλι το μουσείο της Alfa Romeo

ΝΕΑ

Τις τελευταίες μέρες η νέα Giulia μπορεί να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για την ιταλική φίρμα, αλλά εξίσου σημαντική είναι η ανακοίνωση της Alfa Romeo για την ανακαίνιση του μουσείου της.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η ανακαίνιση και επαναλειτουργία του μουσείου που έχει ως τίτλο «La macchina del tempo – Museo storico Alfa Romeo», συνδυάζεται με την συμπλήρωση των 105 ετών της ιστορικής πλέον ιταλικής εταιρίας, που αναζητά το μέλλον της μέσα από την ολοκαίνουργια και πισωκίνητη Giulia. Το μουσείο είχε κλείσει το 2009 και άνοιξε ξανά τις πύλες του για το κοινό στις 30 Ιουνίου, με ώρες εισόδου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (εκτός της Τρίτης). Βρίσκεται στο Βαρέζε, λίγο έξω από το Μιλάνο, και εκεί μπορεί κανείς να δει 69 θαυμάσια τετράτροχα.

Από την πρώτη A.L.F.A., την 24 HP, έως τα θρυλικά που νίκησαν τα Mille Miglia. Όπως είναι η 6C 1750 Gran Sport που οδηγήθηκε από τον Tazio Nuvolari, την 8C της Touring και την Gran Premio 159, την ευρέως γνωστή Alfetta 159 με την οποία ο Manuel Fangio είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην F1. To μουσείο διαβαθμίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες, μία σε κάθε όροφο, με ένα πολύ ενδιαφέρον χρονολόγιο που σε ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και στην άκρως ενδιαφέρουσα πορεία της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Alfa-Romeo-Museum-6

Alfa-Romeo-Museum-4

Alfa-Romeo-Museum-3

Advertisement

Alfa-Romeo-Museum-2

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις