Νέα επετειακή έκδοση για το VW Golf GTI
ΝΕΑ
Στο Βέρβερζε της Αυστρίας η VW θα παρουσιάσει μία νέα ισχυρότερη έκδοση του Golf GTI η οποία θα αποδίδει 265 άλογα και θα κυκλοφορήσει αρχές 2016.
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)
WHAT CAR
Για την ακρίβεια, στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του ομίλου VW στην Αυστρία, θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο Golf GTI Clubsport το οποίο προλογίζει μία ειδική επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του μοντέλου. Η έκδοση παραγωγής του Clubsport θα λανσαριστεί αρχές του νέου έτους σε περιορισμένο αριθμό και για την περίσταση ο δίλιτρος TSI θα αποδίδει 265 PS. Αυτό σημαίνει πως στα Golf GTI & Golf GTI Performance με τα 220 και 235 PS, αντίστοιχα, θα προστεθεί μία ισχυρότερη έκδοση που θα υπολείπεται 35 άλογα από το κορυφαίο R.
Από το τελευταίο θα υιοθετηθούν κάποια στοιχεία όπως το μπροστινό σπόιλερ, μια μεγάλη αεροτομή πίσω, ζάντες 19 ιντσών και πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Ωστόσο, μη νομίζετε πως οι ιθύνοντες της VW θα σταματήσουν στην έκδοση αυτή καθώς υπάρχουν πλάνα για την παραγωγή ενός ακόμη ταχύτερου Golf που θα βασίζεται στο πρωτότυπο R400.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
