Ράλλυ Φινλανδίας: Ο Τανακ παίρνει την πρώτη ειδική
ΑΓΩΝΕΣ
Ο Οιτ Τανακ πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική του Ραλλυ Φινλανδιας μπροστά από τους Νέβιλ και Οζιέ.
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ξεκίνησε δυναμικά έναν από τους εμβληματικούς αγώνες της σεζόν, στην προσπάθεια του να αυξήσει την διαφορά του στην βαθμολογία από τους διώκτες του.
WHAT CAR
Δεύτερος ταχύτερος ήταν ο teammate του Τανακ στην Hyundai (η οποία ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα συνεχίσει του χρόνου) Τιερί Νεβιλ. Τρίτος ήταν ο Οζιέ ο οποίος επιστρέφει έπειτα από απουσία ενός αγώνα.
Στο shakedown που έγινε το πρωί ο Τακαμότο Κατσούτα σημείωσε την καλύτερη επίδοση. Δεύτερος ήταν ο Οζιέ. Αύριο θα έχουμε το κυρίως σώμα του αγώνα με 9 ειδικές διαδρομές. Τέσσερα διπλά περάσματα συν το δεύτερο πέρασμα της σημερινής σύντομης Harju. Ποιος θα πάρει το προβάδισμα στην μάχη της Φινλανδίας;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
WRC: Αυτό είναι το πρόγραμμα του 2026
Τρεις θεατές έχασαν τη ζωή τους σε αγώνα ράλι
Βασέρ: Ανανέωσε με την Ferrari
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις