Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκλειστικό Newsauto: Πάτησε Ελλάδα η πρώτη Lamborghini Revuelto

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό Newsauto: Πάτησε Ελλάδα η πρώτη Lamborghini Revuelto

ΝΕΑ

Αποκλειστικό Newsauto: Πάτησε Ελλάδα η πρώτη Lamborghini Revuelto

ΝΕΑ

Το επαναστατικό εξηλεκτρισμένο Lamborghini με τους 1.015 ίππους ήρθε στην Ελλάδα μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας. Το Newsauto ήταν παρών στην παράδοση του αυτοκινήτου…

Advertisement
Advertisement

Η πιο γρήγορη Lamborghini που έχει παραχθεί ποτέ ονομάζεται Revuelto και είναι το τελευταίο δημιούργημα της ιταλικής φίρμας. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του τόσο στις αντιπροσωπείες όλου του κόσμου όσο και στους δρόμους.

Στην Ελλάδα την περιμέναμε εδώ και λίγες εβδομάδες, Τελικά… ήρθε και παραδόθηκε στην επίσημη αντιπροσωπεία της Lamborghini Athens που έχει έδρα στην Κηφισιά.

Το επιβλητικό supercar μεταφέρθηκε από την Ιταλία μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κλειστή νταλίκα. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για μία Revuelto χρώματος ανθρακί. Η συγκεκριμένη είναι η πιο ισχυρή Lamborghini μαζικής παραγωγής όλων των εποχών, αντικαταστάτρια της Aventador και η πρώτη εξηλεκτρισμένη Lamborghini, καθώς συνδυάζει κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα.

Κινητήρες και επιδόσεις

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα εφοδιάζεται με έναν V12 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.5 λίτρων το οποίο συνδυάζεται με τρεις ηλεκτροκινητήρες. Αυτό μεταφράζεται σε τεράστια ισχύ που αγγίζει τους 1.015 ίππους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 χλμ./ώρα σε 7,0 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.

Ήμασταν εκεί!

Το Newsauto βρέθηκε στην παράδοση – παραλαβή της πρώτης Lamborghini Revuelto και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία, που δεν είναι εύκολη υπόθεση, ιδίως όταν μεταφέρεις τέτοια αυτοκίνητα.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως οι οδηγοί που μεταφέρουν τόσο ακριβά οχήματα έχουν περάσει από εκπαίδευση και ακολουθούν πάντα συγκεκριμένη διαδικασία όταν ανεβάζουν και κατεβάζουν ένα αυτοκίνητο από τις νταλίκες.

Μεγάλη η… ζήτηση

Η τιμή της μαζί με τους φόρους πλησιάζει τα 700.000 ευρώ, ενώ ήδη έχουν υπάρξει αρκετές παραγγελίες από Έλληνες που θέλουν να την αποκτήσουν.

Advertisement

Να σημειώσουμε πως η ζήτηση για το εν λόγω μοντέλο είναι μεγάλη σε όλο τον κόσμο αλλά και στη χώρα μας, ενώ αν θέλει κάποιος να την αποκτήσει και την παραγγείλει σήμερα, θα την παραλάβει το 2026…