Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Oι δηλώσεις από το Tyre Fitting

Ελλάδα 12:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Oι δηλώσεις από το Tyre Fitting

ΑΓΩΝΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Oι δηλώσεις από το Tyre Fitting

ΑΓΩΝΕΣ

Στην περιοχή της Αλιάρτου βρέθηκαν τα πληρώματα και οι οδηγοί του WRC λίγο πριν περάσουν στις δύο τελευταίες Ειδικές Διαδρομές της δεύτερης ημέρας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις..

Advertisement
Advertisement

Οι διαδρομές Λειβαδιά και Βωξίτες θα κλείσουν την ημέρα λίγο πριν τα αυτοκίνητα κατευθυνθούν στη Λαμία για το Service Park

Μέρα: 2

Σέρβις: Tyre Fitting Zone (Αλίαρτος)

Advertisement
Advertisement

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN
«Ήταν δύσκολη μέρα για μας, όπως άλλωστε αναμενόταν. Καθαρίζουμε το δρόμο, δεν είναι εύκολο να είσαι το πρώτο αυτοκίνητο στην ειδική. Προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να διατηρήσουμε έναν καλό ρυθμό».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA
«Οι ειδικές είναι απαιτητικές, κάναμε ό,τι μπορούσαμε, το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται καλά. Μας λείπει, όμως, το υβριδικό σύστημα, οι έξτρα επιδόσεις που προσφέρει».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE
«Μέχρι στιγμής είχαμε έναν καλό αγώνα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Υπάρχει πολύ μπόσικο χώμα και χάνουμε από τα αυτοκίνητα που ακολουθούν. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή».

Advertisement

#33 Elfyn EVANS Scott MARTIN
«Είναι δύσκολα. Οι διαδρομές απαιτούν πολύ καθάρισμα. Δύσκολο να αισθανθείς καλά σε αυτές τις συνθήκες, αλλά δεν είναι κι άσχημα. Οι ειδικές διαφέρουν, και είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να ταιριάζει σε όλες».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON
«Τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα, αλλά είναι προφανές ότι κάτι μου λείπει. Δεν έχω καλή αίσθηση και χάνουμε χρόνο. Στο τέλος βρήκα κάτι, αλλά απέχει πολύ από το τέλειο. Οι σημειώσεις δεν είναι καλές. Θα πρέπει να το διαχειριστώ. Θα πρέπει να φερθώ έξυπνα».

Advertisement

#42 Craig BREEN / Paul NAGLE
«Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Είναι απογοητευτικό ότι συνέχεια κάτι μας συμβαίνει. Προσπαθώ να κερδίσω τον χαμένο χρόνο, αλλά θα είναι δύσκολο αφού θα καθαρίζουμε αύριο το δρόμο».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM
«Το πρωινό ήταν καλό για μας. Η ταχύτητά μας ολοένα αυξάνεται. Θα διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό και στην επόμενες ειδικές».

Advertisement

#19 Sébastien LOEB / Isabelle GALMICHE
«Νιώθω καλά με το αυτοκίνητο από το πρωί. Μπορούσα να πιέσω στις ειδικές. Κάναμε ένα λάθος στην τελευταία ειδική, αλλά δεν απέχουμε πολύ από την κορυφή. Χάσαμε την πρώτη θέση για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά όπως βλέπετε γίνεται μια δυνατή μάχη. Τα πέντε πρώτα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ήλπιζα να βρω γρήγορα ρυθμό, και αυτό συνέβη από την πρώτη ειδική. Αλλά βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή του ράλλυ. Ο Pierre-Louis σημειώνει πολύ καλούς χρόνους – αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα και σημαίνει πως το αυτοκίνητο είναι ανταγωνιστικό».

#6 Dani SORDO / Candido CARRERA
«Δεν έχουμε το ρυθμό που περιμέναμε. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τις σημειώσεις. Δεν ξέρω τι συνέβη στην τελευταία ειδική , ήμουν μόλις 1 δλ. πίσω από τον ταχύτερο χρόνο, αλλά μετά έχασα πολύ χρόνο και αυτό είναι περίεργο».

#44 Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON
«Ήταν εντάξει για μας. Η ταχύτητά μας ήταν καλή όταν όλα λειτουργούσαν καλά. Αλλά το λάθος στην τελευταία ειδική μάς κόστισε πολύ σε χρόνο. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο. Ειδικά η τελευταία ειδική της ημέρας είναι απαιτητική και σκληρή».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS
«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Η τελευταία ειδική ήταν πολύ σημαντική για μας, είχαμε την καλύτερη σειρά εκκίνησης, εκμεταλλευτήκαμε το πλεονέκτημα και βρεθήκαμε στην κορυφή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να αποφύγουμε τα λάθη».

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frederic MICLOTTE
«Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο. Έχουμε ένα σπασμένο αμορτισέρ από την προηγούμενη ειδική. Έχουμε επίσης ένα πρόβλημα με το γκάζι. Προσπαθήσαμε να επισκευάσουμε το αμορτισέρ, αλλά μπορεί να μη δουλέψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Έκοβε βόλτα στην ειδική διαδρομή και παραλίγο να σκοτωθεί (+video)
EKO Ράλλυ Ακροπολις 2022: Νίκη για Loeb, καταστροφή για Breen (+video)
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Στερεά Ελλάδα