Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Carmen Electra δίπλα στο… VW Passat!

Ελλάδα 23:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Carmen Electra δίπλα στο… VW Passat!

ΝΕΑ

Video: Η Carmen Electra δίπλα στο… VW Passat!

ΝΕΑ

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τον φετινό τελικό του Super Bowl στις Ηνωμένες Πολιτείες (2/2) και όλοι οι μεγάλοι διαφημιζόμενοι ετοιμάζουν τα… δυνατά τους χαρτιά στο δημοφιλέστερο τηλεοπτικό θέαμα της χώρας. Ανάμεσά τους και η Volkswagen, που ετοίμασε ένα video ενόψει του τηλεοπτικού της σποτ.

Advertisement
Advertisement

Το σενάριο θέλει τους μηχανολόγους της μάρκας από τη Γερμανία να χρησιμοποιούν έναν αλγόριθμο για τη δημιουργία ενός πετυχημένου διαφημιστικού μηνύματος με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό και μοντέλο, Carmen Electra. Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τελικά όπως τα περίμεναν.

Έτσι η Volkswagen ανανεώνει το ραντεβού της μαζί μας για την ημέρα του τελικού του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για το πιο «ακριβό» τηλεοπτικό προϊόν στις ΗΠΑ, καθώς τα 30 sec διαφημιστικού χρόνου υπολογίζεται ότι κοστίζουν 4 εκατ. δολάρια! Η τηληθέαση ξεπερνά κάθε χρόνο τα 100 εκατ., με τα «μηχανάκια» να δείχνουν πέρσι 108,4 εκατ. τηλεθεατές. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τον τίτλο θα διεκδικήσουν φέτος οι Denver Broncos και οι Seattle Seahawks, στο Στάδιο MetLife του Νιου Τζέρσεϊ.

Δε γνωρίζουμε ποιος θα επικρατήσει, απλά μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι καμπύλες της Carmen Electra είναι… ακαταμάχητες.

Advertisement
Advertisement