Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το συλλεκτικό ουίσκι της Aston Martin

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το συλλεκτικό ουίσκι της Aston Martin

ΝΕΑ

Το συλλεκτικό ουίσκι της Aston Martin

ΝΕΑ

Η Aston Martin συνεργάζεται με το αποστακτήριο της Bowmore παρουσιάζοντας ένα μοναδικό σε γεύση και περιορισμένης παραγωγής ουίσκι.

Advertisement
Advertisement

Η σύμπραξη των δύο βρετανικών εταιρειών δεν είναι διόλου τυχαία, καθώς αμφότερες διαθέτουν προϊόντα τα οποία ξεχωρίζουν ως τα κορυφαία στις αγορές που προορίζονται, έχοντας μία μακρά παράδοση και αντίστοιχη λάμψη.

Τα τετράτροχα μοντέλα της Aston Martin έχουν τον δικό τους ιδιαίτερο σχεδιαστικό χαρακτήρα, όντας από τα πιο καλαίσθητα στην παγκόσμια αγορά, είτε ως κουπέ, είτε ως SUV, με το πρόσφατο λανσάρισμα της DBX. Από την άλλη, η Bowmore αποτελεί τον ιστορικότερο παραγωγό ουίσκι στη Γηραιά Αλβιόνα και πλέον στη γκάμα της υπάρχει το Black Bowmore DB5 1964, ένα εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής ουίσκι, με μόλις 25 φιάλες.

Advertisement
Advertisement

Το 1964 αποτελεί και για τις δύο εταιρείες μία σημαντική χρονιά. Καταρχήν, το αποστακτήριο άλλαξε τον τρόπο παραγωγής του, αντικαθιστώντας τα παλαιότερα  μηχανήματα με νέας τεχνολογίας, ενώ η Aston Martin την ίδια χρονιά παρουσίασε την DB5, ένα από τα θρυλικότερα μοντέλα της. Επιστρέφοντας στο νέο ουίσκι, αυτό θα κυκλοφορήσει με ένα μοναδικής σχεδίασης μπουκάλι, το οποίο έχει τη φόρμα του πιστονιού της DB5, το οποίο έχει δημιουργηθεί από την σκωτσέζικη εταιρεία Glasstorm. Η τιμή του πάντως θα είναι ανάλογη με τη φήμη και των δύο εταιρειών, ξεκινώντας από τα 55.641 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Oι Ισραηλινοί μπαίνουν στην ΕΛΒΟ: Ποιά θα είναι τα νέα οχήματα του ελληνικού στρατού;

Παρακράτηση κυριότητας αυτοκινήτου: Λύνονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών

Advertisement

Ξεχάστε τα τεκμήρια και τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης!