Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα διαφορετικό Tesla Model 3

Ελλάδα 9:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα διαφορετικό Tesla Model 3

ΝΕΑ

Ένα διαφορετικό Tesla Model 3

ΝΕΑ

Με Widebody kit (πιο φαρδύ αμάξωμα) από ανθρακόνημα το Tesla Model 3 της JD Customs είναι ένα Hardcore ηλεκτρικό αυτοκίνητο με εμφάνιση Fast and Furious

Advertisement
Advertisement

Θυμάστε πριν από μερικά χρόνια στην αυγή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όταν οι μπαταρίες ζύγιζαν πολύ, η αυτονομία ήταν για γέλια και για το 0-100 το μετρούσαμε με… ημερολόγιο; Τότε λέγαμε πως ο κόσμος της ηλεκτροκίνησης είναι βαρετός. Και ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Το Tesla Cybertruck θα έχει ειδικές εκδόσεις

Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης μας διαψεύδει κάθε ημέρα και βλέπουμε από ηλεκτρικά υπερ-αυτοκίνητα ως και οικογενειακά σεντάν, τα οποία μπορούν να συναγωνιστούν σε επιδόσεις τα συμβατικά supercars. Αντίστοιχα με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων στα νέα δεδομένα προσαρμόστηκαν και οι βελτιωτές. Δείτε για παράδειγμα την JD Customs, μια ολλανδική εταιρεία, που ειδικεύεται στις βελτιώσεις των: Mercedes-AMG, BMW M και Audi RS, η οποία έχει πλέον στραφεί προς τα μοντέλα της Tesla και ειδικά στο Model 3.

Advertisement
Advertisement

Βλέποντας την δημοτικότητα των ηλεκτρικών sedan Από τις ΗΠΑ να ανεβαίνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Jordy Dost, μετέτρεψε το δικό του Model 3 σε demo car. Το Model 3R Evolution είναι το αποτέλεσμα και έχει kit αμαξώματος από ανθρακόνημα. Το kit κατασκευάζει η RevoZport για τις Mercedes AMG και η JD Customs το προσαρμόζει στα Model 3.

To Tesla Model Y με «off-road» αμφίεση

Η μετατροπή περιλαμβάνει φτερά, έναν επιθετικό (σε εμφάνιση) μπροστινό προφυλακτήρα με splitter από ανθρακονήματα, πλαϊνά skirts και καπό κινητήρα και χώρου αποσκευών. Ολόκληρο το αμάξωμα καλύπτετε με μεμβράνη με μαύρα και κίτρινα γραφικά, που θυμίζουν έντονα τα οχήματα του video game Need For Speed. Την εμφάνιση του Model 3R Evolution συμπληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου ZITO ZF05 και η αερανάρτηση της AccuAir.

Advertisement

Η JD Customs δεν έχει επέμβει στις επιδόσεις καθώς οι 480 ίπποι της έκδοσης Performance του Model 3 είναι παραπάνω από αρκετοί.

Advertisement