Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda: Κανονικά η παραγωγή στη Wuhan

Ελλάδα 6:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda: Κανονικά η παραγωγή στη Wuhan

ΝΕΑ

Honda: Κανονικά η παραγωγή στη Wuhan

ΝΕΑ

Η Honda ανακοίνωσε πως στο εργοστάσιό της στη Wuhan της Κίνας, την πρώτη πόλη όπου επιβλήθηκε lock down λόγω Κορονοϊού, η παραγωγή επέστρεψε στην κανονική της ροή.

Advertisement
Advertisement

Η πόλη Wuhan θεωρείται το σημείο εκκίνησης για την εξάπλωση του KOVID-19 και ήταν η πρώτη στον κόσμο που επιβλήθηκε το γενικότερο lock down, με όλες σχεδόν τις οικονομικές δραστηριότητες να σταματούν. Εκεί, η Honda σε συνεργασία με την Dongfeng Motor Group, διατηρεί το εργοστάσιο παραγωγής, στο οποίο οι δραστηριότητα ξεκίνησε και πάλι στις 11 Μαρτίου. Μόλις όμως την περασμένη εβδομάδα η παραγωγή έφτασε τα «κανονικά» επίπεδα, της προ-Κορονοϊού εποχής, με το 98% των εργαζόμενων να έχει πλέον επιστρέψει στις δουλειές του.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως οι 12.000 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν με υπερωρίες, προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος από την περίοδο που είχαν σταματήσει όλες οι δραστηριότητες. «Έχουμε πολλούς πελάτες που περιμένουν να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στην επόμενη εβδομάδα και έτσι, πρέπει ο κάθε εργαζόμενος, για να καλυφθεί αυτή η έκτακτη ανάγκη, να δουλέψει κατά μέσο όρο 1,5 ώρα παραπάνω» ανέφερε αξιωματούχος του εργοστασίου. Ο μέσος όρος της ημερήσιας παραγωγής των εγκαταστάσεων είναι 1.060 αυτοκίνητα αλλά για τη συγκεκριμένη περίοδο, η παραγωγή αυτή θα πρέπει να αυξηθεί στις 1.237 μονάδες.