Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το επιβλητικό F-150 της MSA

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το επιβλητικό F-150 της MSA

ΝΕΑ

Το επιβλητικό F-150 της MSA

ΝΕΑ

Ποιο Raptor; Με 85.000 δολάρια, η Mil-Spec Automotive (MSA) που ειδικεύεται στις χειροποίητες δημιουργίες, σας φτιάχνει το F-150 των ονείρων σας.

Advertisement
Advertisement

Η MSA είχε ειδίκευση στις αναβαθμίσεις, χειροποίητες παρακαλώ, των Hummer (κυρίως) Η1. Η περιορισμένη διάθεση του μοντέλου ωστόσο, έφερε την εταιρεία γρήγορα στην αναζήτηση νέων projects και ένα από αυτά, είναι και το πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ, F-150 της Ford.  Σε αυτό λοιπόν, οι τεχνικοί της MSA, βρήκαν το μοντέλο- διάδοχο του Η1 και πραγματικά έχουν δημιουργήσει ένα ικανό για κίνηση σε κυριολεκτικά κάθε είδους επιφάνεια εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Με 500 ίππους από τον ατμοσφαιρικό 5λιτρο V8 κινητήρα, το F-150 της MSA είναι ένα κυριολεκτικά ασταμάτητο μοντέλο, όπως άλλωστε υποστηρίζει και στο προωθητικό της υλικό η εταιρεία που έχει έδρα στο Μίτσιγκαν. Προαιρετικά, το μοντέλο μπορεί να εφοδιαστεί και με την ανάρτηση Baja Performance Suspension Package (που κοστίζει $6,000) στην οποία περιλαμβάνονται στοιχεία της Fox Racing που βρίσκει κανείς και στην Raptor εκδοχή του F-150.

Σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του ιδιαίτερου αυτού F-150, τα LED μπροστά και οι 20άρες ζάντες με τα θηριώδη ελαστικά για εκτός δρόμου κίνηση, δίνουν το στίγμα της «εκτός ορίων» εμφάνισης του μοντέλου. Τα LED φώτα για την οροφή, είναι και αυτά ένα κομμάτι του εξοπλισμού της ειδικής αυτής έκδοσης, που παίζει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της εκρηκτικής εικόνας. Οι τιμές για τις μετατροπές, ξεκινούν από τα 85.000 δολάρια στα οποία περιλαμβάνεται και η αγορά του αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται ως βάση. Αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή αυτή για τα δεδομένα της αμερικάνικης αγοράς, είναι μάλλον λογική, αφού αντίστοιχων δυνατοτήτων μοντέλα, μπορεί να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τις 150.000 δολάρια.

Advertisement