Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερα για το νέο Genesis G80

Ελλάδα 3:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερα για το νέο Genesis G80

ΝΕΑ

Περισσότερα για το νέο Genesis G80

ΝΕΑ

Η αποκάλυψη του νέου Genesis G80 του 2021 ήταν ένα από τα λίγα λανσαρίσματα αυτοκινήτων που προγραμματίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των πολύ δύσκολων στιγμών και, όπως όλα τα άλλα, έγινε αποκλειστικά σε διαδικτυακή μετάδοση.

Advertisement
Advertisement

Στις φωτογραφίες περιλαμβάνονται και τα πρώτα δυναμικά πλάνα της BMW Σειράς 5 και της αντιπάλου της Mercedes-Benz E-Class. Μπορούμε να δούμε τις διάφορες διαθέσιμες επιλογές για το G80 του 2021, με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό πολυτελείας όπως αναμενόταν.

Η χρωματική παλέτα αποτελείται από 14 μεταλλικά χρώματα και 2 ματ, καθώς και τέσσερα σχέδια ζαντών αλουμινίου. Αυτές περιλαμβάνουν διαστάσεις 18, 19 και 20 ιντσών, με τη μεσαία διάσταση να παραπέμπει στο ανανεωμένο Genesis G90 του 2020. Στο τεχνικό μέτωπο, υπάρχουν συστήματα υποβοήθησης οδηγού συμπεριλαμβανομένου του Remote Smart Assist Parking, του Drive Video Record System, της Highway Driving Assist II και της προειδοποίησης προσοχής οδηγού. Εξωτερικά διαφοροποιείται από τον προκάτοχό του, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών κινητήριων μονάδων. Η σειρά περιλαμβάνει ένα τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2.2 VGT με 210 ίππους, ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζίνης 2.5 T-GDi 304 ίππων καθώς και ένα V6 με υπερσυμπιεστή 3.5 T-GDi 380 ίππων βενζίνης. Κάθε μία προσφέρεται είτε με κίνηση στους πίσω είτε σε όλους τους τροχούς. Οι βενζινοκινητήρες θα είναι επίσης διαθέσιμοι στις Η.Π.Α. όταν το νέο Genesis G80 θα ξεκινήσει να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.