Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus UX: Το πρώτο SUV με τατουάζ

Ελλάδα 7:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lexus UX: Το πρώτο SUV με τατουάζ

ΝΕΑ

Lexus UX: Το πρώτο SUV με τατουάζ

ΝΕΑ

Η τολμηρή σχεδίαση του UX, γίνεται ακόμα πιο προκλητική με τις επεμβάσεις της Claudia De Sabe στο πλαίσιο της συνεργασίας της tattoo artist από το Λονδίνο με την Lexus.

Advertisement
Advertisement

Το baby SUV της Lexus που μπορεί να το παραγγείλει κανείς από τώρα, «ντύθηκε» με τα τατουάζ της Claudia De Sabe στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Lexus για το νέο της νεανικό μοντέλο. Προφανώς το νέο UX δεν θα μπορεί να το παραγγείλει κανείς έτσι μια και δεν μιλάμε για μια απλή βαφή που να προσομοιώνει τατουάζ, αλλά για ένα «καλλιτεχνικό ξύσιμο» του χρώματος με ένα ψιλό τριβείο της Dremel. Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα είναι άρτιο και το αμάξωμα είναι λαμπερό και γυαλιστερό, μια και μετά την επέμβαση της tattoo artist από το Λονδίνο, το UX δέχτηκε ένα ειδικό φινίρισμα με βερνίκι.

Advertisement
Advertisement

Το αισθητικό αποτέλεσμα μπορεί να αρέσει σε κάποιους (και ενδεχομένως να το ήθελαν στο δικό τους αυτοκίνητο) όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ηθική των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων, που φυσικά και πρέπει να είναι «αγρατσούνιστα» για να παραδοθούν στον πελάτη. Άλλωστε, υπολογίζεται πως το κόστος του συγκεκριμένου θα ξεπερνούσε στη λιανική τις 127.000.

Τον Ιανουάριο που θα αρχίσει η διάθεση του νέου UX, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις. Οι τελευταίες, με μπαταρίες 53,4 kWh θα αποδίδουν 200 ίππους στην έκδοση 300e του UX και θα προσφέρουν καλές επιδόσεις στο μικρό SUV της Lexus. Η αυτονομία του θα είναι πάνω από 300 χιλιόμετρα, ενώ τα 100 χλμ./ώρα από στάση θα μπορεί να τα κάνει σε 7,5 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να είναι περιορισμένη στα 160 χλμ./ώρα.

Advertisement

 

Advertisement