Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Μία ειδική MV Agusta Dragster 800 RR για την TheArsenale

Ελλάδα 4:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία ειδική MV Agusta Dragster 800 RR για την TheArsenale

NEWSMOTO

Μία ειδική MV Agusta Dragster 800 RR για την TheArsenale

NEWSMOTO

Με βάση την Dragster 800 RR, η MV Agusta δημιούργησε μία Street Fighter για το πιο ιδιαίτερο online garage.

Advertisement
Advertisement

 

Η MV Agusta θα παράγει μια περιορισμένη έκδοση της Dragster 800 RR αποκλειστικά αφιερωμένη στην εταιρία «TheArsenale», ένα από τα μεγαλύτερα e-shop για skateboards, ποδήλατα, custom μοτοσυκλέτες, αξεσουάρ αυτοκινήτων, drones, πλοία, αεροπλάνα, ρολόγια και κομμάτια τέχνης που αφορούν όλα τα παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστές της MV επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία της μοτοσυκλέτας (όσο αφορά την εικόνα της) για να ευθυγραμμιστούν οπτικά με την ταυτότητα της «TheArsenale». Οι μαύρες και πορτοκαλί λεπτομέρειες δημιουργούν μια αντίθεση χρωμάτων που αναδεικνύουν τον δυναμικό χαρακτήρα του Dragster 800 RR και συνδέονται τέλεια με την φιλοσοφία της «TheArsenale» για την ιδιαιτερότητα και την μοναδικότητα των προϊόντων της.

Η ειδική 800 RR διατηρεί τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου παραγωγής για την έκδοση «TheArsenale», η οποία διαθέτει τον κλασικό inline 3-κύλινδρο κινητήρα 798 κ.εκ. της MV Agusta που αναπτύσσει 140 ίππους και μέγιστη ταχύτητα περίπου 250 χλμ. διαθέτει επίσης το πλήρες σύστημα Ride by Wire MVICS, καθώς και ρυθμιζόμενο έλεγχο πρόσφυσης σε 8 επίπεδα και ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο συνδυάζεται με τον υδραυλικό συμπλέκτη.

Advertisement

Ο Ratmir Sardarov, Γενικός Διευθυντής της MV Agusta Motor S.p.A., δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία με την TheArsenale. Μας γοήτευσε το πρωτοποριακό τους πνεύμα και την ακραία προσέγγισή τους στα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν». Από την άλλη πλευρά ο Patrice Meignan, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της TheArsenale δήλωσε: «Ήμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε σε ένα τέτοιο έργο με μία εταιρία, όπως η MV. Η MV Agusta Dragster 800RR TheArsenale είναι η ενσάρκωση των ονείρων μας».

Advertisement