Live Κίνηση
Περισσότερα
Jaguar Land Rover

Jaguar XJ: Το κορυφαίο saloon της βρετανικής μάρκας!

Ελλάδα 5:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jaguar XJ: Το κορυφαίο saloon της βρετανικής μάρκας!

Jaguar Land Rover

Jaguar XJ: Το κορυφαίο saloon της βρετανικής μάρκας!

Jaguar Land Rover

Η XJ αποτελεί το κορυφαίο saloon της Jaguar, συνδυάζοντας ιδανικά την υπερσύγχρονη τεχνολογία, τη σπορ δυναμική του οχήματος, καθώς και την άφθονη πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Η XJ επαναπροσδιορίζει το πως θα πρέπει να είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Είναι ένας θεαματικός συνδυασμός της ομορφιάς, της πολυτέλειας και της ισχύος. Παρέχει ευελιξία και προσφέρει μια αναζωογονητική δυναμική οδηγική εμπειρία. Για τους επιβάτες, η δομή της καμπίνας είναι τέτοια που επιτρέπει τη χαλάρωση και την άνεση.

Διαθέτει προβολείς και πίσω φώτα LED, καθώς και το σύστημα InControl Touch Pro στο βασικό εξοπλισμό, μαζί με μια σειρά από άλλες βελτιώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά. Κανένα αυτοκίνητο δεν προσφέρει την εμφάνιση ή την αίσθηση της XJ.

Είτε με στάνταρ μεταξόνιο (SWB) είτε με μακρύ μεταξόνιο (LWB), κάθε XJ αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για εργασία ή ψυχαγωγία. Τα μοντέλα LWB διαθέτουν επίσης πάνω από ένα μέτρο χώρο για τα πόδια και προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση «λιμουζίνας» στο δρόμο με αναθεωρημένες ρυθμίσεις της πνευματικής ανάρτησης για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Advertisement
Advertisement

Η XJ έλαβε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία ποιότητας στο τμήμα πολυτελών αυτοκινήτων της έρευνας του 2016 Strategic Vision Inc. Total Quality Impact. Αυτή η περιεκτική μελέτη μετρά τη συνολική εμπειρία ιδιοκτησίας με οδηγούς που καλούνται να αξιολογήσουν όλες τις πτυχές της εμπειρίας αγοράς, ιδιοκτησίας και οδήγησης. Καλύπτει τα πάντα, από την αξιοπιστία έως τον οδηγικό ενθουσιασμό και την αφοσίωση του οχήματος. Είμαστε υπερήφανοι που η XJ αξιολογήθηκε ως «εξαιρετική» από τους καλύτερους κριτές οποιουδήποτε αυτοκινήτου: τους ιδιοκτήτες. Ας δούμε γιατί…

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ
Το δυναμικό στυλ της XJ περιλαμβάνει μια επιβλητική, όρθια εμπρός μάσκα με λεπτομέρειες από πλέγμα, ισχυρούς προβολείς LED και πίσω φώτα LED που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα, με ένα διακριτικό σχέδιο με λεπτές γραμμές. Ο ισχυρός χαρακτήρας της XJ αντανακλάται στη χαμηλή, φαρδιά και μακριά, γραμμωμένη μεσαία γραμμή.

Advertisement

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
Εξαιρετικά πολυτελής, θα ανακαλύψετε την ποιότητα της κατασκευαστικής αρτιότητας σε όλο το εσωτερικό της XJ, ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει. Ποτέ δεν ταξιδεύετε απλά με την XJ, μεταφέρεστε σε έναν άλλο τόπο.

Advertisement

ΙΣΧΥΡΗ, ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΕΞΥΠΝΗ
Κάθε κινητήρας της XJ προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης, φινέτσας και αποτελεσματικότητας. Η γκάμα των μοντέλων προσφέρεται με την επιλογή μεταξύ ενός V6 Turbocharged κινητήρα ντίζελ ή τριών κινητήρων βενζίνης. Οι κινητήρες βενζίνης περιλαμβάνουν τον υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3.0 λίτρων και τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, ισχύος 575PS της XJR575. Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν σύστημα Stop/Start για την περαιτέρω βελτίωση οικονομίας καυσίμου και τη μείωση των εκπομπών CO2 της XJ.

ΟΜΟΡΦΙΑ. ΙΣΧΥΣ. ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Η αρχιτεκτονική του πλήρως αλουμινένιου αμαξώματος της XJ δεν προσφέρει μόνο ακαμψία, αλλά είναι και εξαιρετικά ελαφρύ. Με ενώσεις μόνο με πριτσίνια, και χωρίς καμία συγκόλληση, το 100 τοις εκατό μονοκόκ αλουμινένιο σασί και η δομή του αμαξώματος καθιστούν αυτό το αυτοκίνητο ένα από το ελαφρύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Η εξαιρετική αναλογία ισχύος-βάρους βελτιώνει όλες τις πτυχές των επιδόσεων και η μονοκόκ κατασκευή προσφέρει αυξημένη ακαμψία για βελτιωμένο χειρισμό καθώς και εξαιρετικές παροχές ασφάλειας.

Advertisement

ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ
Με το Remote Premium τώρα στο βασικό εξοπλισμό της XJ, μπορείτε να παρακολουθείτε το όχημά σας από το smartphone σας. Ελέγξτε τη στάθμη του καυσίμου, ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας εξ’ αποστάσεως, ορίστε την τέλεια θερμοκρασία καμπίνας και βρείτε την XJ σας εύκολα με Remote Beep and Flash (ηχητικό σήμα και αναβόσβημα). Και στο εσωτερικό του οχήματός σας, το Touch Pro, το πρωτοποριακό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο επόμενης γενιάς της XJ, σας παρέχει όλα τα βασικά χειριστήρια και έναν κόσμο ψυχαγωγίας στα χέρια σας.