Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το νέο Climbkhana 2 του Ken Block (video)

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το νέο Climbkhana 2 του Ken Block (video)

ΝΕΑ

Δείτε το νέο Climbkhana 2 του Ken Block (video)

ΝΕΑ

Το νέο video του Ken Block συνδυάζει το εντυπωσιακό σκηνικό της διάσημης ανάβασης Tianmen στην Κίνα και το θυριώδες Hoonitruck των 920 ίππων.

Advertisement
Advertisement

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το Gymkhana Ten, το video με το οποίο ο Ken Block επέλεξε να γιορτάσει την συμπλήρωση δέκα ετών από τη δημοσίευση του πρώτου Gymkhana το οποίο έκανε θραύση στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά ο διάσημος οδηγός επιστρέφει με ένα video που δεν βασίζεται τόσο σε κάποια εντυπωσιακά σταντ αλλά στην πραγματική δράση σε ένα άκρως απαιτητικό οδηγικά περιβάλλον. Το Climbkhana Two διαδραματίζεται στη διάσημη ανάβαση του βουνού Tianmen γνωστό ως και Πύλη του Παραδείσου, στην Κίνα. Πρόκειται για ένα σκηνικό βγαλμένο από τα όνειρα το οποίο δεν είναι φυσικά τυχαίο πως έχει επιλεχθεί από την Land Rover και την Volkswagen για την πραγματοποίηση προσπαθειών καταγραφής ρεκόρ.

Advertisement
Advertisement

Στόχος του Ken Block δεν ήταν φυσικά να σπάσει κάποιο ρεκόρ αλλά αν μας προσφέρει στο video των 9 λεπτών μια όσο το δυνατό πιο εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία. Μόνο που αυτή τη φορά δεν αναλώθηκε τόσο πολύ στα γνωστά ντόνατς και τα οκτάρια που συνήθως βλέπουμε στα video του, αλλά μας προσφέρει μια γεύση από πραγματικά γρήγορη οδήγηση. Και βέβαια ο βαθμός δυσκολίας δεν οριοθετείται μόνο από τη διαδρομή των 99 στροφών αλλά και από το ίδιο το αυτοκίνητο καθώς πρωταγωνιστής στο video είναι το γνωστό Hoonitruck, το ειδικά μετασκευασμένο Ford F-150 του 1977 των 920 ίππων.