Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ανανεωμένη Triumph Street Triple RS

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένη Triumph Street Triple RS

NEWSMOTO

Ανανεωμένη Triumph Street Triple RS

NEWSMOTO

H Triumph αποκάλυψε την ανανεωμένη Street Triple RS με την γυμνή τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα της βρετανικής φίρμας να εμφανίζεται με πιο μοντέρνα όψη, ισχυρότερο κινητήρα και αλλαγές στις αναρτήσεις και τα ηλεκτρονικά.

Advertisement
Advertisement

 

Η ανανεωμένη Triumph Street Triple RS επιθυμεί να θέσει ψηλά τον πήχη στις γυμνές street μοτοσυκλέτες επιδόσεων και να αποτελέσει το στάνταρ της κατηγορίας στα μοντέλα κάτω από 1.000 κυβικά.

Advertisement
Advertisement

Στις αισθητικές αλλαγές ξεχωρίζουν αμέσως οι νέοι προβολείς στο εμπρός φωτιστικό σώμα με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, πιο δυνατοί και ελαφρύτεροι από πριν. Πιο γωνιώδης είναι η σχεδίαση των πλαστικών αλλά και της εξάτμισης για πιο δυναμική εμφάνιση.

Triumph Street Triple RS 2020

Ο τρικύλινδρος εν σειρά κινητήρας πληροί τώρα τις προδιαγραφές Euro 5 και αποδίδει περισσότερη ισχύ και ροπή από την προηγούμενη έκδοση. Μεγάλο όφελος η τόνωση της καμπύλης απόδοσης κατά 9% στις μεσαίες στροφές και η βελτίωση στην απόκριση του ηλεκτρονικού ψεκασμού. Στην μετάδοση έχει κοντύνει η πρώτη και η δεύτερη σχέση του κιβωτίου ταχυτήτων για ακόμη πιο δυνατές επιταχύνσεις. Η μέγιστη απόδοση φτάνει στις 123 ίππους στις 11.750 σ.α.λ. και η ροπή στα 79 Nm στις 9.350 στροφές για βάρος μόλις 166 κιλά χωρίς καύσιμο.

Advertisement

Η ανανέωση στον κινητήρα φέρνει μαζί της και βελτιωμένα ηλεκτρονικά με πέντε modes οδήγησης (Road, Rain, Sport, Track, και Rider) που αλλάζουν την ισχύ και την απόκριση του κινητήρα, τη λειτουργία του ABS και του traction control, όλα στον βασικό εξοπλισμό. Στην οδήγηση με το mode “Rain” η δύναμη μειώνεται στους 100 ίππους. Στον βασικό εξοπλισμό και το quickshifter για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Advertisement

Στα TFT όργανα έχει βελτιωθεί η συνδεσιμότητα με έξυπνα κινητά που καθίσταται λειτουργική με την προσθήκη της προαιρετικής bluetooth μονάδας.

Advertisement

Στις αναρτήσεις υιοθετείται εμπρός το ανεστραμμένο πιρούνι BPF 41 χιλιοστών της Showa με πλήρεις ρυθμίσεις και το αμορτισέρ Ohlins STX40 πίσω. Και αυτό είναι πλήρως ρυθμιζόμενο.

Η βρετανική Naked φρενάρει με δίσκους 310 χιλιοστών και ακτινικές μονομπλόκ δαγκάνες Brembo M50. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί δίσκος 220 χιλιοστών και δαγκάνα ενός πιστονιού. Τo ABS είναι ρυθμιζόμενο.