Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα μυστικά της Marina Bay σε 60sec (video)

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μυστικά της Marina Bay σε 60sec (video)

FORMULA 1

Τα μυστικά της Marina Bay σε 60sec (video)

FORMULA 1

Η δράση στο μαγικό κόσμο της Formula 1 συνεχίζεται υπό το φως των προβολέων, με τη μάχη της Σιγκαπούρης!

Advertisement
Advertisement

Στους δρόμους της Marina Bay θα εξελιχθεί η δέκατη-Πέμπτη μονομαχία στο φετινό μαραθώνιο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Σε ένα σκηνικό που θυμίζει video game, με τους οδηγούς να μάχονται σε μία αργή και απαιτητική διαδρομή στους δρόμους του μεγάλου λιμανιού της Ανατολής.

Μία διαδρομή μήκους 5063 μέτρων, με 23 στροφές και τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να κάνουν 61 γύρους. Σε ένα πεδίο μάχης εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό του προηγούμενου αγώνα στη Μόντσα.

Από την πίστα με τις λιγότερες στροφές στο καλεντάρι, περνάμε σε εκείνη με τις περισσότερες. Διαφορετική χάραξη, διαφορετικές ρυθμίσεις, διαφορετικές απαιτήσεις σε κάθε τομέα – ανάμεσα σε αυτούς και τα συστήματα πέδησης. Υπάρχουν 15 σημεία φρεναρίσματος στη μήκους 5.065 μέτρων διαδρομή, τα τέσσερα από τα οποία δυνατά και με το πιο δύσκολο να είναι στο φινάλε της ευθείας της Raffles Boulevard.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη φορά που η Formula 1 έτρεξε εκεί ήταν το 2008 ενώ αν ψάξουμε ένα κοινό στοιχείο σε όλους τους αγώνες που έλαβαν χώρα στη Σιγκαπούρη, είναι πως σε όλους, είχαμε εμφάνιση του αυτοκινήτου ασφαλείας.

Δείτε περισσότερα για τον επόμενο αγώνα του μαγικού κόσμου της Formula 1, στο video που ακολουθεί…

Advertisement