Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα πάντα για τη νέα Cadillac CT4

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πάντα για τη νέα Cadillac CT4

ΝΕΑ

Τα πάντα για τη νέα Cadillac CT4

ΝΕΑ

Η Cadillac CT4 του 2020 θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού, Luxury, Premium Luxury, Sport και V. Επίσης, το sedan θα υιοθετεί το εξελιγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού (Super Cruise) προαιρετικά την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

 

Η CT4 θα είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες, ενώ η τετρακίνηση θα προσφέρεται επίσης ως option σε κάποιες εκδόσεις. Ο βασικός κινητήρας είναι ο τετρακύλινδρος 2.0 λίτρων με twin scroll turbo και απόδοση 237 ίππους με ροπή 350 Nm. Το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων αποτελεί τη μοναδική επιλογή.

Πιο ψηλά υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 2,7 λίτρων με 309 ίππους και 472 Nm ροπής. Η CT4-V σκαρφαλώνει σε απόδοση στους 325 ίππους και στα 515 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο σύνολο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Η Caddy διαφοροποιεί την εμφάνιση της CT4 χρησιμοποιώντας λαμπερά διακοσμητικά πλέγματα μέσα στη μάσκα στις δυο ακριβές εκδόσεις. Οι Sport και V διαθέτουν μαύρες λεπτομέρειες προκειμένου το μεγάλο αυτοκίνητο να δείχνει ακόμη πιο επιθετικό. Αμφότερες οι εκδόσεις διαθέτουν επίσης εμπρός φρένα της Brembo.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τώρα, η CT4 διαθέτει το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας της Cadillac με ενημερώσεις οι οποίες διαρκώς δύναται να αναβαθμιστούν. Υπάρχει επίσης μια ευκρινή οθόνη οκτώ ιντσών στον πίνακα οργάνων. Όλες οι εκδόσεις προσφέρουν στάνταρ τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: προειδοποίηση σύγκρουσης εμπρός με αυτόματη πέδηση που αφορά και τους πεζούς, κάθισμα ασφαλείας με δόνηση σε περίπτωση κινδύνου, αυτόματο φωτισμό και πίσω υποβοήθηση στάθμευσης. Η Cadillac θα ξεκινήσει να λαμβάνει παραγγελίες για τη νέα CT4 αργότερα μέσα στο έτος. Ωστόσο, η εταιρεία δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες για τιμές και εξοπλισμούς μέχρι τα τέλη του 2019.