Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Renault-Nissan: Νέο εργαστήριο καινοτομίας στο Tel Aviv

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault-Nissan: Νέο εργαστήριο καινοτομίας στο Tel Aviv

ΝΕΑ

Renault-Nissan: Νέο εργαστήριο καινοτομίας στο Tel Aviv

ΝΕΑ

Στα εγκαίνια του νέου τους εργαστηρίου καινοτομίας στο Tel Aviv, στο Ισραήλ προχώρησαν οι Renault και Nissan. Το νέο εργαστήρι έρχεται να προστεθεί σε εκείνα που έχει δημιουργήσει η συμμαχία σε Silicon Valley (ΗΠΑ) και Shanghai (Κίνα).

Advertisement
Advertisement

 

Τα εγκαίνια του νέου εργαστηρίου καινοτομίας της συμμαχίας RenaultNissan πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουνίου και με αυτή την κίνηση δίνεται η ευκαιρία στα μέλη της συμμαχίας να επιτύχουν ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας μεταξύ ισραηλινών startup εταιριών αλλά και με την Αρμόδια Αρχή Καινοτομίας του Ισραήλ.

Advertisement
Advertisement

Το προσωπικό του Alliance Innovation Lab Tel Aviv, όπως είναι το πλήρες όνομά του θα επικεντρωθεί στην εξέλιξη αισθητήρων για εφαρμογή στην αυτόνομη οδήγηση , στην Κυβερνοασφάλεια και στην επεξεργασία δεδομένων μεγάλου όγκου (big data).

Ήδη η συμμαχία Renault-Nissan συνεργάζεται με ισραηλινές startup εταιρίες σε περισσότερα από δέκα πρότζεκτ, τα οποία βρίσονται σε διάφορα στάδια εξέλιξης και εφαρμογής μεταξύ των οποίων είναι και οι Apollo Power, Argus, AutoTalks, BrightWay Vision, Electreon, Enigmatos, IRP systems, Karamba, Moodify, Saferide και Upstream.

Advertisement

Το εργαστήριο έκτασης 1.600 τ.μ. βρίσκεται εντός του βιομηχανικού πάρκου Atidim και αυτό του επιτρέπει να διεξάγει δοκιμές σε ιδανικές συνθήκες και να εξελίσσει πρωτότυπα στην πειραματική ζώνη που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτόν το σκοπό.

Advertisement

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Tel Aviv-Yafo, Ron Huldai, ο CEO της Αρμόδιας Αρχής Καινοτομίας του Ισραήλ Meital Lehavi, οι πρεύσβεις της Γαλλίας, της Ιαπωνίας και της Ε.Ε., αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της συμμαχίας όπως οι Tsuyoshi Yamaguchi (εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Engineering) και Gaspar Gascon Abellan (αναπληρωτής εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Engineering).