Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θέμα ημερών η αποκάλυψη της McLaren Grand Tourer (+vid)

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέμα ημερών η αποκάλυψη της McLaren Grand Tourer (+vid)

ΝΕΑ

Θέμα ημερών η αποκάλυψη της McLaren Grand Tourer (+vid)

ΝΕΑ

Σε μία εβδομάδα η McLaren θα αποκαλύψει την ολοκαίνουργια Grand Tourer, το τέταρτο μοντέλο που ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του επιχειρηματικού σχεδίου της Track25.

Advertisement
Advertisement

 

Η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στις 13:00 BST (08:00 EST), αν και θα παρακολουθούμε για τυχόν διαρροές πριν από αυτή την ώρα. Σύμφωνα με την McLaren, η επερχόμενη GT μοιράζεται το ίδιο DNA με την Speedtail Hyper-GT. Η νέα GT θα πάρει τη θέση της δίπλα στις Sports Series και Super Series, αν και σκοπός της είναι διαφορετικός, καθώς επιδιώκει να «επαναπροσδιορίσει τους κανόνες του τμήματος Grand Tourer, εισάγοντας τα γνωστά μηχανικά και δυναμικά χαρακτηριστικά της McLaren, μαζί με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική άνεση”. Οπτικά, φαίνεται να διαθέτει καθαρότερο εξωτερικό σχεδιασμό σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη McLaren. Η κομψότητα ταιριάζει περισσότερο σε αυτοκίνητα μεγάλου τουρισμού.

Advertisement
Advertisement

“Θα είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τα υψηλά επίπεδα απόδοσης με την ικανότητα καθημερινής χρήσης, τυλιγμένο σε ένα πανέμορφο ελαφρύ αμάξωμα. Είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί για μεγάλες αποστάσεις και θα προσφέρει επίσης την άνεση και το χώρο που αναμένεις από ένα grand tourer “, δήλωσε ο CEO της McLaren Mike Flewitt. “Αλλά θα έχει επίσης ένα επίπεδο ευελιξίας που δεν είχε ξαναζήσει ποτέ η συγκεκριμένη κατηγορία. Επιπλέον, θα αποτελεί το ελαφρύτερο GT, διαθέτοντας επίσης την καλύτερη αναλογία ισχύος / βάρους, υποσχόμαστε επίσης πως θα είναι ένα από τα ταχύτερα”. Η ισχύς της αναμένεται να ξεπερνά τους 600 ίππους.