Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Mustang από το 2026

Ελλάδα 19:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Mustang από το 2026

ΝΕΑ

Νέα Mustang από το 2026

ΝΕΑ

Η υπάρχουσα έκδοση της Mustang που είναι η 6η γενιά του μοντέλου, έχει την προοπτική από τη Ford να μείνει στην παραγωγή μέχρι το 2026.

Advertisement
Advertisement

 

Πληροφορίες από τη Ford θέλουν την εταιρεία να επεξεργάζεται το σενάριο της διατήρησης της Mustang 6ης γενιάς, στην αγορά μέχρι το 2026- κάτι που σημαίνει πως αν η επόμενη γενιά παρουσιαστεί τότε, για έκδοση παραγωγής μπορούμε να υπολογίζουμε το 2028. Από την ίδια πηγή, προκύπτει πως και η υβριδική εκδοχή του μοντέλου που αναμενόταν να παρουσιαστεί το 2020, έχει πάει κατά δύο χρόνια πιο πίσω.

Advertisement
Advertisement

Στο μεσοδιάστημα μέχρι το νέο μοντέλο της Mustang, η Ford είναι προετοιμασμένη να κάνει ένα εκτεταμένο facelift στο μοντέλο, για να δώσει νέα εμπορική πνοή στο μοντέλο. Θυμίζουμε πως η Mustang έτσι όπως την ξέρουμε σήμερα είναι ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 2014, ωστόσο η μετακίνηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος προς τις κατηγορίες των SUV, έχει βάλει στον πάγο την οικονομική υποστήριξη της εξέλιξης ενός τόσο «ειδικού» μοντέλου όπως είναι το pony car της Ford.

Advertisement