Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Η VW παρουσιάζει το νέο Caravelle

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η VW παρουσιάζει το νέο Caravelle

Fleet Cars

Η VW παρουσιάζει το νέο Caravelle

Fleet Cars

Η Volkswagen μόλις αποκάλυψε το νέο Caravelle. Ένα van το οποίο με το όνομά του έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

Πόσο καινούργιο είναι το νέο VW Caravelle; Λοιπόν, εξακολουθεί να βασίζεται στο παλιό Caravelle, που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Transporter T6. Αλλά έχει «πλήρως αναδιοργανωθεί» για να δημιουργήσει αυτό το νέο μοντέλο T6.1. Και ενώ το βλέπουμε εδώ στην ευρωπαϊκή εκδοχή, οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στο αυτοκίνητο που θα κυλήσει αρχικά τους τροχούς του στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του 2019.

Έτσι, εκτός από το έντονο νέο styling του πρόσθιου μέρους με τον αναθεωρημένο φωτισμό LED, τα νέα χρώματα βαφής και τις νέες επιλογές τροχών, στο εσωτερικό θα βρεις ένα πλήρως ανακατασκευασμένο ταμπλό, ενώ κάτω από τη λαμαρίνα δεσπόζει ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης για πρώτη φορά μαζί με μερικούς σύγχρονους κινητήρες TDI 2.0 λίτρων. Επιπλέον, το T6.1 έχει φορτωθεί με τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου συστήματος πληροφοριών ψυχαγωγίας MIB3 της Volkswagen. Το άλλο VW που το υιοθετεί μέχρι τώρα είναι το τελευταίο Passat.

Το EPS (ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης) σημαίνει ότι το T6.1 μπορεί να διαθέτει αρκετά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, οπότε κρίθηκε απαραίτητο. Εκτός από αυτά, το νέο Caravelle θα διαθέτει για πρώτη φορά ειδοποίηση αυτόματου φρεναρίσματος. Όλοι οι κινητήρες εξακολουθούν να είναι ως επί το πλείστον μονάδες turbodiesel TDI 2.0 λίτρων. Η VW τροποποίησε λίγο τις αποδόσεις προκειμένου να συμμορφωθεί με τους νέους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Euro 6d Temp – έτσι το μοντέλο αρχικού επιπέδου τώρα είναι 90 PS αντί για 85 PS. Συμπεριλαμβανομένου του BiTDI twin-turbo, που φτάνει τώρα τα 200 PS.

Advertisement
Advertisement