Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Ford F-150 με τα σήματα της Harley Davidson

Ελλάδα 4:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Ford F-150 με τα σήματα της Harley Davidson

ΝΕΑ

Ένα Ford F-150 με τα σήματα της Harley Davidson

ΝΕΑ

Στην έκθεση του Σικάγο η Ford θα παρουσιάσει μια νέα έκδοση του διάσημου pick-up F-150 που είναι αφιερωμένη στην Harley Davidson.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια σύνδεση δύο θρυλικών ονομάτων της αμερικάνικης βιομηχανίας που όμως δεν είναι μια απόλυτα εργοστασιακή δημιουργία της Ford καθώς την παραγωγή της έκδοσης Harley Davidson του F-150 έχει αναλάβει η εταιρία Tuscany Motor Company.

To F-150 Harley Davidson προσφέρεται σε μαύρη, γκρι και λευκή απόχρωση ενώ παρά το γεγονός πως πρακτικά μιλάμε για μια έκδοση με ένα ιδιαίτερο αισθητικό πακέτο το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο και με αναβαθμισμένη ανάρτηση. Πάντως τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του έχουν και κάνουν με την εμφάνιση η οποία σε μεγάλο βαθμό είναι επηρεασμένη από την Harley Davidson Fat Boy. Αυτό για παράδειγμα αποδεικνύεται από την αισθητική των τροχών 22 ιντσών με τα τεράστια εκτός δρόμου ελαστικά αλλά και από την αλουμινένια εξάτμιση με τις πορτοκαλί λεπτομέρειες. Επιπλέον η συγκεκριμένη έκδοση έχει αισθητικές επεμβάσεις που προσδίδουν ένα πιο σκληροπυρηνικό ύφος εκτός δρόμου ύφος.

Οι πινελιές που συνδέουν με την Harley Davidson συνεχίζονται και στο εσωτερικό με τις δερμάτινες επενδύσεις να έχουν ραφές στην χαρακτηριστική πορτοκαλί απόχρωση ενώ τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά δεν λείπουν τα λογότυπα της διάσημης μάρκας μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement