Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το Polestar 2;

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε το Polestar 2;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε το Polestar 2;

ΝΕΑ

Η Polestar, το παρακλάδι… επιδόσεων της Volvo, ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει το νέο της μοντέλο, το Polestar 2, στις 27 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Η επίσημη παρουσίαση του τετράθυρου κουπέ μοντέλου της σουηδικής μάρκας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, ενώ μερικές ημέρες μετά θα το δούμε με κάθε επισημότητα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μάλιστα η ανακοίνωση περιλάμβανε ένα αρκετά ενδιαφέρον ‘πράσινο’ μήνυμα: «Η αποκάλυψη θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά ώστε να εξαλειφθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα που θα υπήρχε αν ταξίδευαν στην παρουσίαση με αεροπλάνο καλεσμένοι απ’ όλο τον κόσμο».

Το «2» για το οποίο βλέπουμε εδώ και καιρό teasers, θα αποτελέσει τον άμεσο ανταγωνιστή του Tesla Model 3. Η Polestar το εφοδιάζει με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 400 ίππων και υπόσχεται αυτονομία της τάξης των 482 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω μοντέλο είναι το πρώτο του ομίλου που θα εφοδιάζεται με Android σύστημα ψυχαγωγίας. Αυτό θα προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες διασύνδεσης στους επιβάτες του αυτοκινήτου, ενώ θα είναι δυνατή η χρήση νέων εφαρμογών που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις αυξάνοντας ταυτόχρονα και το επίπεδο της ασφάλειας κατά τη διάρκειά τους.