Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H ξεχωριστή BMW Μ850i xDrive First Edition

Ελλάδα 9:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ξεχωριστή BMW Μ850i xDrive First Edition

ΝΕΑ

H ξεχωριστή BMW Μ850i xDrive First Edition

ΝΕΑ

H BMW μας παρουσιάζει μία ειδική έκδοση της νέας M850i xDrive, την First Edition, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 400 μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

 

H συγκεκριμένη πανέμορφη Γερμανίδα, με το εντυπωσιακό αμάξωμα διαφέρει οπτικά, σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις, χάρη στον ιδιαίτερο μεταλλικό χρωματισμό «Frozen Barcelona Blue» ενώ τη δική τους νότα δίνουν ορισμένα χαρακτηριστικά όπως οι μαύρες ζάντες των 20 ιντσών και οι ματ αποχρώσεις σε εμπρός μάσκα και περιμετρικά των γυάλινων επιφανειών, όπως και στις απολήξεις της εξάτμισης. Παράλληλα αναφέρεται ότι προαιρετικά θα διαθέτει Μ carbon οροφή, αλλά και M Carbon εξωτερικό πακέτο.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα της M850i xDrive First Edition την παράσταση κλέβει η δερμάτινη ταπετσαρία Merino των καθισμάτων με διχρωμία μπλε και λευκό, η επενδυμένη με μπλε αλκαντάρα οροφή, το δερμάτινο Μ τιμόνι, το ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins Diamond Surround και η πλακέτα από μαύρο γυαλιστερό διακοσμητικό ένθετο τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα που αναγράφει τον αριθμό παραγωγής.

Advertisement

Υπενθυμίζουμε ότι η M850i xDrive τροφοδοτείται από έναν V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα 4,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 530 ίππους και 76,5 kgm ροπής και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic καθώς και με σύστημα τετρακίνησης. Τα παραπάνω αρκούν για να επιταχύνουν το γερμανικό κουπέ από το 0-100 km/h μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

 

Advertisement