Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Το πιο χριστουγεννιάτικο Ford Taurus

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πιο χριστουγεννιάτικο Ford Taurus

Men + Speed

Το πιο χριστουγεννιάτικο Ford Taurus

Men + Speed

Όλοι μας πλέον έχουμε μπει σε χριστουγεννιάτικο mood, αφού έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που λατρεύουν να στολίζουν λαμπάκια τέτοιες μέρες. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Brandon Wooden από τη Νότια Καρολίνα έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια μία παράδοση προσπαθώντας να φέρει τα χριστουγεννιάτικα χαμόγελα στην κοινότητά του. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ετοιμάζει το “Χριστουγεννιάτικο Αυτοκίνητο”.

Ο νεαρός Brandon έχει διακοσμήσει το Ford Taurus του με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, και αυτό σηματοδοτεί την 6η συνεχή χρονιά που κρατά την παράδοση αυτή. Κάθε φορά για να το ετοιμάσει χρειάζεται τουλάχιστον δύο εβδομάδες και 3.000 λαμπάκια.

Φέτος όμως, δεν θα μπορεί να οδηγήσει το Taurus με τα φωτάκια αναμμένα, αφού πέρυσι η αστυνομία τον συνέλαβε για λάθος φωτισμό του οχήματός και του επέβαλε και πρόστιμο. Έτσι, μπορεί να έχει αναμμένα τα φωτάκια που στολίζουν το αυτοκίνητο, μόνο όταν είναι στάσιμο.

Advertisement
Advertisement

ford-christmas-car-640

Το πρόστιμο πληρώθηκε, αλλά όχι από αυτόν. Σε μια σελίδα του GoFundMe, κόσμος έδωσε δωρεές και τον βοήθησαν να πληρώσει το πρόστιμο. Ο ίδιος λέει ότι θα συνεχίσει αυτήν την παράδοση για δύο λόγους: πρώτον γιατί ο γιος του αγαπάει το “Χριστουγεννιάτικο Αυτοκίνητο” και γενικότερα τα Χριστούγεννα και δεύτερον γιατί του αρέσει να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν.